Διαβατός Ημαθίας

Η Μαγική Συνταγή για τους κιρσούς και την θρόμβωση με μόνο 2 υλικά..


Διαβατός...
Τα θέματα που αφορούν τους κιρσούς και την θρόμβωση είναι πολύ συνηθισμένα σε άντρες και γυναίκες και πολλοί υποφέρουν από αυτές τις ιατρικές παθήσεις.

Συνήθως, η συγκέντρωση του αίματος στις φλέβες συμβαίνει ότι διευρυμένες και διογκωμένες φλέβες εμποδίζουν τη ροή του αίματος προς την καρδιά.
Οι Κιρσοί προκαλούνται από κατεστραμμένες φλέβες και βαλβίδες και ως επί το πλείστον εμφανίζονται στους αστραγάλους και στα πόδια.
Αυτή η βλάβη δημιουργείται ως αποτέλεσμα της πολύωρης ορθοστασίας ή της καθιστής ζωής, από τυχόν ατυχήματα, έλλειψη γυμναστικής, εγκυμοσύνη ή παχυσαρκία
Οι Κιρσοί μπορεί επίσης να οδηγήσουν στην απόφραξη σε βαθύτερες φλέβες κατάσταση γνωστή και ως βαθιά φλεβική θρόμβωση. Ευτυχώς αυτό δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό και μπορεί να αντιμετωπιστεί με σπιτικά φάρμακα καθώς και με την αλλαγή ορισμένων συνηθειών όπως είναι η ορθοστασία και η καθιστική ζωή.
Η συχνή άσκηση συνιστάται σε κάθε περίπτωση.
Η εξαιρετικά ευεργετική δράση αυτής της συνταγής την έχει κάνει πολύ δημοφιλής και έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές γενιές
Η Μαγική συνταγή των 2 συστατικών για τους κιρσούς και την θρόμβωση Συστατικά:
• 1 σαπούνια για μωρά
• 1 ποτήρι γάλα πρόβειο
Μέθοδος προετοιμασίας:
• Πρώτον, αλέστε το σαπούνι για μωρά μέσα στο γάλα. Μετά απλώστε την κατάλληλη ποσότητα στην πληγείσα περιοχή.
• Το μίγμα πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο.
Θεραπεία:
Τρίψτε το μείγμα στην πληγείσα περιοχή τρεις φορές την ημέρα
Μία άλλη εναλλακτική είναι να δημιουργήσετε μία κομπρέσα με μεγαλύτερη δόση μίγματος και να το τοποθετήσετε πάνω στα πόδια σας. Αυτή η μέθοδος πρέπει επίσης να γίνει με τον ίδιο τρόπο, να την τοποθετήσετε δηλαδή πάνω στα πόδια σας 3 φορές την ημέρα.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Με επιτυχία μετά από 2 χρόνια, το επετειακό 40ο αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στα Λιβάδια Περτουλίου. (βίντεο)

Καρύδα: Το θαυματουργό λάδι της για υγεία και δέρμα...

Απίστευτη Μυκηναϊκή Ανακάλυψη στην Μακεδονία ..