Διαβατός Ημαθίας

Το πιο νόστιμο μενού για παιδικό πάρτι...


Διαβατός...
Το παιδικό πάρτι είναι αρκετά απαιτητικό καθώς οι πρωταγωνιστές του θα πρέπει να
μείνουν ευχαριστημένοι με την φιλοξενία, το παιχνίδι, αλλά και το μενού. Όλα, όμως, ρυθμίζονται με την σωστή οργάνωση και την καλή διάθεση που θα έχεις ως οικοδέσποινα.


Κάνοντας μια έρευνα κι ετοιμάζοντας το δικό μου μενού για το πρώτο παιδικό πάρτι του μωρού μου βρήκα εύκολες και πρακτικές ιδέες για το μενού. Πραγματικά, με έξυπνα tips μπορείς να διοργανώσεις μια φανταστική γιορτή.

Επίσης, αν τα παιδιά σου είναι στο δημοτικό μπορούν να σε βοηθήσουν στην προετοιμασία των φαγητών. Μην σκεφτείς ότι μπορεί να λερώσουν την κουζίνα. Ναι, θα την λερώσουν γιατί είναι παιδιά, αλλά θα έχουν περάσει μια δημιουργική ημέρα μαζί με την μαμά τους.

Οι προτάσεις μου για το μενού


Nachos με λιωμένο τυρί: Πάρε έτοιμα nachos και λιώσε μοτσαρέλα για να βάλεις από πάνω. Μπορείς να προσθέσεις κόκκινη πιπεριά και κομματάκια βραστής γαλοπούλας.
Μπουτάκια κοτόπουλου: Χτύπησε ένα αυγό, πρόσθεσε τριμμένη φρυγανιά και αυτό το μείγμα βάλτο πάνω από τα μπουτάκια του κοτόπουλου. Έπειτα άναψε το φούρνο στους 150 βαθμούς και ψήσε τα για μισή ώρα περίπου. Συνοδεύονται με σάλτσα από γιαούρτι και μουστάρδα.
Ομελετούλες: Ετοίμασε ομελέτα λαχανικών, κόψτε σε μικρά κομματάκια και σερβίρισε την με αγγουράκια.

Πιτσάκια: Αν δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις ζύμη μπορείς να αγοράσεις τορτίγιες και να προσθέσεις μείγμα τυριών, γαλοπούλα καπνιστή, λουκανικάκια, κρεμμύδι, πιπεριές και μανιτάρια.
Μακαρονοσαλάτα: Κατά προτίμησε πάρε τα ζυμαρικά με σχήμα φιογκάκια. Βράεε τα μακαρόνια και σε ένα γουοκ σιγόβρασε διάφορα λαχανικά όπως πιπεριές, μανιτάρια, κολοκυθάκια, καλαμπόκι. Έπειτα βάλτα όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε κομμάτια ζαμπόν ή γαλοπούλας και μαγιονέζα ανακατεύοντας πολύ καλά.

Τα παραπάνω πιάτα γίνονται εύκολα, έχουν πολλά λαχανικά μιας και τα παιδάκια δεν τρώνε εύκολα τις σαλάτες και είναι αρκετά υγιεινά. Δεν έχει σημασία να γεμίσεις ένα τραπέζι με παχυντικά φαγητά, αρκεί ένα πρακτικό μενού που θα αρέσει στα περισσότερα παιδάκια.

Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι