Διαβατός Ημαθίας

6 μοναδικοί τρόποι να βάψετε και να διακοσμήσετε το καλοριφέρ σας


Διαβατός...
Όσο κι αν αγαπάτε τα καλοριφέρ που σας ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες και... ημέρες του χειμώνα, πρέπει να παραδεχτείτε οτι τις περισσότερες φορές στέκουν στη μέση ενός δωματίου χωρίς να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση.
Ήρθε η ώρα να αλλάξετε αυτήν την πραγματικότητα και να μετατρέψετε το βαρετό σας καλοριφέρ στο πιο εντυπωσιακό αντικείμενο του σπιτιού σας.

Εμπνευστείτε από τις 6 μοναδικές ιδέες που ακολουθούν για να βάψετε τα καλοριφέρ σας, να τα διακοσμήσετε και να τα ενσωματώσετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας για ένα μοναδικό, πρωτότυπο και καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Ρετρό διακόσμηση Από μια ρετρό διακόσμηση του χώρου σας, δεν θα μπορούσε να λείπει και το καλοριφέρ σας. Βάψτε το με ένα χρώμα σε μεταλλική απόχρωση, που θα το κάνει να φαίνεται πιο λαμπερό και εντυπωσιακό. Συνδυάστε τη νέα μεταλλική του απόχρωση με ένα vintage ραδιόφωνο τρανζίστορ για να δώσετε έναν αέρα άλλης εποχής στον χώρο σας.


Κάντε το καλοριφέρ σας vintage βάφοντάς το σε μεταλλική απόχρωση.

Επιχείρηση Εξαφάνισης Μπορείτε να κρύψετε, να εξαφανίσετε και να καμουφλάρετε ταυτόχρονα το καλοριφέρ σας με μια κίνηση. Βάψτε το στο ίδιο έντονο χρώμα με τον τοίχο σας, σαν να φαίνεται το καλοριφέρ ως συνέχεια του τοίχου. Η τεχνική αυτή δεν θα πετύχει, αν οι τοίχοι και το καλοριφέρ σας είναι λευκά. Γι’ αυτό προτιμήστε όσον το δυνατόν γίνεται πιο έντονα και σκούρα χρώματα. Διακοσμήστε το καλοριφέρ με ένα βάζο σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση, για να κάνει αντίθεση, το οποίο θα το έχετε τοποθετήσει το πάτωμα, και όχι πάνω στο καλοριφέρ. Σκοπός είναι να δώσετε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει καλοριφέρ, άρα οποιοδήποτε αντικείμενο τοποθετήσετε πάνω του και όχι δίπλα του, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.


Κάντε αόρατο το καλοριφέρ με μια κίνηση!

Έντονο χρώμα Ό,τι δεν μπορείτε να εξαφανίσετε, το τονίζετε βάφοντας το με έντονο χρώμα. Κάντε το καλοριφέρ σας το κεντρικό διακοσμητικό σημείο του χώρου σας, βάφοντας το σε μια έντονη απόχρωση, όπως το κίτρινο. Η αντίθεση που θα κάνει με τα υπόλοιπα χρώματα, θα δώσει φως και ζωντάνια μέσα στον χώρο. Μπορείτε να προσθέσετε, επίσης, διακοσμητικές λεπτομέρειες στο ίδιο έντονο χρώμα του καλοριφέρ, όπως φυσικά λουλούδια. Ολοκληρώστε την διακόσμησή σας με έναν πίνακα πάνω από το καλοριφέρ, που θα περιλαμβάνει τα περισσότερα χρώματα με τα οποία έχετε διακοσμήσει τον χώρο, δίνοντας ένα αρμονικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Δώστε ένταση, λάμψη και φως στον χώρο σας, βάφοντας το καλοριφέρ σε έντονο χρώμα.

Όμπρε Μετατρέψτε το καλοριφέρ σας σε ένα έργο τέχνης βάφοντάς το με την τεχνική όμπρε. Δημιουργήστε, δηλαδή, διαβαθμίσεις έντασης στην απόχρωση του χρώματος που έχετε επιλέξει για ένα ιδιαίτερο, χρωματιστό και πρωτότυπο αποτέλεσμα. Για να το πετύχετε, επιλέξτε ένα χρώμα από το δειγματολόγιο και αγοράστε 5-6 αποχρώσεις από το ίδιο φύλλο της βεντάλιας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να βάφετε τις 2 πρώτες φέτες του καλοριφέρ στην σκούρα απόχρωση, αλλάζοντας ανά 2 φέτες σε έναν τόνο πιο ανοιχτό. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! Συνδυάστε το με έναν πίνακα, κρεμασμένο ακριβώς πάνω από το καλοριφέρ..


Δημιουργήστε διαβαθμίσεις στην απόχρωση του καλοριφέρ και κάντε το να μοίαζει σαν αριστούργημα.

Ζωγραφική Διακοσμήστε ένα παιδικό δωμάτιο, ζωγραφίζοντας το καλοριφέρ. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ζωγραφίσετε οτιδήποτε θέλετε. Από έναν ήρωα που λατρεύει το παιδί σας, μέχρι και ένα ζώο, όπως το πρόβατο. Ζωγραφίστε στον τοίχο το κεφάλι και χρησιμοποιήστε το καλοριφέρ για να σχηματίσετε το σώμα. Αν τα χέρια σας πιάνουν, μπορείτε να ζωγραφίσετε και περισσότερα ζώα στον υπόλοιπο τοίχο, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή ταπετσαρία.


Ζωγραφίστε το καλοριφέρ σας, διακοσμώντας ευχάριστα το παιδικό δωμάτιο.

Βιβλιοθήκη Αν οι τοίχοι και το καλοριφέρ σας είναι λευκά, αλλά δεν θέλετε να το βάψετε σε ένα έντονο χρώμα, ενσωματώστε το στην διακόσμησή σας μετατρέποντάς το σε βιβλιοθήκη. Τοποθετήστε βιβλία με χρωματιστά εξώφυλλα, για να κάνουν μεγαλύτερη αντίθεση, ανάμεσα στις φέτες του καλοριφέρ. Αν το καλοριφέρ σας είναι ενιαίο και δεν είναι χωρισμένο σε φέτες, μπορείτε να τοποθετήσετε σε οριζόντιες στοίβες τα βιβλία, στο επάνω μέρος του καλοριφέρ. Προτιμήστε αυτό το στιλ διακόσμησης, τις περιόδους που δεν ανάβετε τα καλοριφέρ σας.


Μετατρέψτε το καλοριφέρ σας σε βιβλιοθήκη με ανέξοδο τρόπο.


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!