Διαβατός Ημαθίας

Δείτε το pregame της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας...


Διαβατός...
Η σημερινή 18η στροφή του πρωταθλήματος παρουσιάζει και πάλι εξαιρετικό ενδιαφέρον, κυρίως όμως για τις θέσεις των play off καθώς στην κορυφή η Νίκη Αγκαθιάς αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας (αντίπαλος η Νέα Γενεά Νικομήδειας), ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Όσον αφορά τη μάχη της τρίτης και της τέταρτης θέσης, διεξάγονται τρία σπουδαία παιχνίδια. Στο Ροδοχώρι, ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας (μια αναμέτρηση που πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον) ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Χαρίεσσας. Μάλιστα, αν η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη καταφέρει να επικρατήσει, θα μειώσει τη διαφορά από την τέταρτη θέση στον έναν βαθμό και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα όσον αφορά την πρώτη τετράδα που (ίσως) οδηγήσει σε play off.
Σπουδαίο παιχνίδι και στον Κοπανό, όπου ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη καθώς έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Άρης επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενισχυμένος μάλιστα με τις τελευταίες μεταγραφές των Γεωργίου (Εθνικός Κλειδιού) και Τσιρίδη (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων).
Πολύ καθοριστικό το παιχνίδι και στον Άραχο, όπου η Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται το Μακροχώρι. Δύο ομάδες που τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και σίγουρα κάθε ματς από δω και στο εξής είναι «τελικός» για αμφότερες.
Το ίδιο ισχύει και για τους Ατρόμητο Διαβατού και Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα των «κυανολεύκων». Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου έχει περιέλθει σε δεινή θέση όσον αφορά τα play off ενώ οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα σε μια ανταγωνίστρια ομάδα, ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού
Διαιτητές : Κελεσίδης, Πίτος, Τράντος

Ατρόμητος Διαβατού
Προπονητής : Άρης Αδαλόγλου
Γνωστές απουσίες : Κωστογλίδης (τραυματίας), Ρόκο, Μπαλτζής Θ. (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού), Χατζηγεωργίου (αμφίβολος λόγω ίωσης), δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθέντας Παρασκευαΐδης. Επέστρεψε από τη στρατιωτική του θητεία ο Γκιάλπης
Θέση στη φετινή βαθμολογία : 14η θέση με 4 βαθμούς (15-63 τέρματα)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου
Προπονητής : Γιώργος Σπυριδωνίδης-Μπάμπης Σπυριδωνίδης
Γνωστές απουσίες : Ταχτατζής (χάνει τη σεζόν), Πήκος (επαγγελματικές υποχρεώσεις), δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθέντας Δουΐτσης
Θέση στη φετινή βαθμολογία : 13η θέση με 13 βαθμούς (12-30 τέρματα)

Tips : Δύο ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στα play off και θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.
Το άρθρο είναι της σελίδας sportsup.gr

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;