Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2017

Διαβατός Ημαθίας

Survivor: Απευθείας στον ημιτελικό ο Μάριος, με τον Ντάνο να του στέλνει μήνυμα για ρεβάνς!

Εικόνα
Διαβατός... Στο κόκκινο η κόντρα των δύο παικτών: Ο Κύπριος νίκησε στο τσακ τον Αγγελόπουλο, που του επισήμανε ότι «δεν κέρδισε το παιχνίδι» - Έπαθε «μπλακ άουτ» ο Βασάλος, που είχε ξεκινήσει καλύτερα - Απογοητευτικός ο Μισθοφόρος,

WHO IS WHO: Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων...

Εικόνα
Διαβατός... Οι καταξιωμένες βιογραφικές εκδόσεις «Who is Who στην Ελλάδα» πήραν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν έναν νέο κύκλο έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης  για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΓΕΣΙΑ (WOMENLEADERS) σε κάθε τομέα δράσης, με πρώτο σταθμό την έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».

Ο Βασίλης Σκουλάς Σάββατο 1ης Ιουλίου στην Νάουσα !

Εικόνα
Διαβατός... Ο κορυφαίος ερμηνευτής και λυράρης από τα Ανώγεια έρχεται στις «Τέσσερις Εποχές» για να προσφέρει στους λάτρεις της Κρητικής μουσικής μια αξέχαστη βραδιά γλεντιού.

Η Φυλακή του Σωκράτη και Όσα πιθανόν Δεν Γνωρίζατε γι’ Αυτήν

Εικόνα
Διαβατός.. . ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΞΕΥΤΗ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΙΘΑΝΩΝ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΡΙΑ ΥΠΟΣΚΑΦΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ.

Θερίζει ο Καρκίνος στην Ελλάδα μας ! Τι μας κρύβουν οι επιστήμονες;

Εικόνα
Διαβατός... Χιλιάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους από καρκίνο στην Ελλάδα, ενώ 37.000 άνθρωποι προσβάλλονται από κάποια μορφή της νόσου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του IARC (International Agency for Research on Cancer).

48 ώρες στην Θεσσαλονίκη από την De Telegraaf Ολλανδίας...

Εικόνα
Διαβατός... Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΕΟΤ Ολλανδίας διοργάνωσαν ένα ταξίδι γνωριμίας κι εξοικείωσης (Press Trip) για την μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας. Συγκεκριμένα την ταξιδιωτική της στήλη στο περιοδικό VRJI.

Στο μέλλον θα φορτίζουμε το κινητό μας τηλέφωνο μόνο τέσσερις φορές τον χρόνο

Εικόνα
Διαβατός... Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του σύγχρονου ανθρώπου είναι να μείνει το κινητό του τηλέφωνο χωρίς μπαταρία και αυτήν την ανασφάλεια φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Μίσιγκαν και του Κορνέλ στις ΗΠΑ.

Survivor: Ο Βασάλος κέρδισε αυτοκίνητο χάρη στη στενή σχέση με τη μάνα του!

Εικόνα
Διαβατός... Μόνο το ντιβάνι του Φρόιντ και του Γιούνγκ έλειπε, ενώ θα ζήλευε κι ο Γιάλομ (για να την κάνει βιβλίο) αυτή την έμμεση διαδικασία ψυχανάλυσης των παικτών, που όμως έβαζε σε μία λογική αναζήτησης και βαθύτερων σκέψεων και τους τηλεθεατές –

Ο Διαβατινός Σεφ στην Παραλία ετοιμάζει Σουπιές μαγειρεμένες στο μελάνι τους με μάραθο και σκόρδο..!

Εικόνα
Διαβατός... Ένα πολύ νόστιμο και αρωματικό πιάτο με σουπιές και μάραθο, που θα απολαύσετε πολύ και την περίοδο της νηστείας. Και επειδή οι σουπιές ταιριάζουν πολύ με χορταρικά, δοκιμάστε και  σουπιές με χόρτα και λευκό κρασί .

Survivor: Ποιος κερδίζει το Peugeot 3008 ;

Εικόνα
Διαβατός... Ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος θα κάνει για πάντα δικό του το Peugeot 3008 Την περασμένη εβδομάδα, το νέο SUV  PEUGEOT 3008  της γαλλικής μάρκας και «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Ευρώπη έκανε την εμφάνισή του στην παραλία όπου γίνονται τα γυρίσματα του «Survivor».

Οι 64 τρόποι που μας δηλητηριάζει η ζάχαρη...

Εικόνα
Διαβατός... Ζάχαρη ο γλυκός, βασανιστικός θάνατος που όμως όλοι… λατρεύουμε! Γιατί λατρεύουμε τη ζάχαρη; Είναι γλυκιά..και υπήρξε η πρώτη μας αγάπη κι όμως προκαλεί τόσα πολλά κακά που μας βάζουν σε πολλές και σοβαρές σκέψεις…

Διαβατινή συνταγή για Παγωτό Γιαούρτι...

Εικόνα
Διαβατός... Σου έχει ανοίξει η όρεξη για κάτι γλυκό αλλά θέλεις να είναι παράλληλα και θρεπτικό και υγιεινό αλλά και σούπερ νόστιμο; Δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι παγωτό-γιαούρτι και θα γλείφεις τα δάκτυλά σου!

Σ αρέσουν τα Παγωτά; Τι να Προσέξεις όταν αγοράζεις Παγωτό από το περίπτερο

Εικόνα
Διαβατός... Η απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού είναι τα παγωτά και μικροί και μεγάλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στην παγωμένη γλυκιά αμαρτία, ειδικά όταν είναι σε διακοπές. Όμως πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταναλώσετε κάποιο αλλοιωμένο παγωτό που αγοράσατε είτε τυποποιημένο είτε χύμα.

3 διαστάσεις; Λάθος! Ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τουλάχιστον 11

Εικόνα
Διαβατός... Μάνος Δανέζης: Όταν ο διεθνής επιστημονικός κόσμος μελετάει την δυνατότητα ο ανθρώπινος εγκέφαλος να λειτουργεί σε πολλές διαστάσεις , εμείς επιμένουμε ότι το Σύμπαν είναι Ευκλείδειο και 3ων διαστάσεων και κάποιοι ότι…

Τι γνωρίσεις για την Σοκολάτα;

Εικόνα
Διαβατός... Και ποιος δεν αγαπάει την σοκολάτα –πώς αλλιώς άλλωστε!- δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να την απολαμβάνετε χωρίς τύψεις. Έτσι κάθε φορά που αισθάνεστε την ανάγκη να φάτε άλλο ένα κομματάκι, θα ανατρέχετε στην ακόλουθη λίστα… 

Survivor: Αποχώρησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη - Έμεινε εκτός τελικού...

Εικόνα
Διαβατός... Πλέον, απέμειναν στο παιχνίδι μόνο άνδρες, ένα βήμα πριν τον τελικό...   Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Πρίαμος είχαν κερδίσει τα δύο κολιέ της ασυλίας και οι παίχτες του Survivor βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία και την αποχώρηση.

Διαβατινό Ροδάκινο Γλυκό του κουταλιού με ροδάκινα από το Ριζαγώι

Εικόνα
Μάκης... Θα χρειαστούμε: 25 ολόκληρα ροδάκινα (θα τα κόψουμε στην μέση). 1200 γραμμάρια ζάχαρη.

Hyundai : H τρίτη γενιά i30 προκαλεί..!

Εικόνα
Διαβατός... Μ’ αυτό το μοντέλο που σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, μεγαλώνει η οικογένεια του i30 η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κορυφαία έκδοση i30 N.

Ο Διαβατός προτείνει διακοπές στην Πορτοκαλί Αμμουδιά...

Εικόνα
Διαβατός... Το όνομά της είναι Ξι και είναι μέσα στις 20 πιο παράξενες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με τον κατάλογο του περιοδικού Travel+Leisure. 

Διαβατινή δροσερή Τούρτα Καρπούζι...

Εικόνα
Διαβατός... Δείτε πώς θα το φτιάξετε! Συστατικά 1 μικρό καρπούζι, παγωμένο σαντιγί φρούτα της αρεσκείας μας (κεράσια, ακτινίδια, ροδάκινα)

Τετάρτη 28 Ιουνίου η πληρωμή των δικαιούχων του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης)

Εικόνα
Διαβατός... Το ποσό των 49.786.353,81 ευρώ θα καταβληθεί σε 220.940 δικαιούχους και αφορά συνολικά 504.627 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Ταινίες από τα 80s και τα 90s που πρέπει να δεις με τα παιδιά σου

Εικόνα
Διαβατός... Ίσως να φταίει το… κύμα νοσταλγίας που «σαρώνει» τα τελευταία χρόνια, κάνοντας trend οτιδήποτε θυμίζει παρελθόν ή επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από πολύ καιρό.

Ποια φυτά εσωτερικού χώρου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις;

Εικόνα
Διαβατός... Πώς να ομορφύνεις το σπίτι σου και να καταπολεμήσεις το άγχος χρησιμοποιώντας καταπράσινη… φύση.

Survivor: Τραυματίστηκε άσχημα ο Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος κέρδισε την ασυλία

Εικόνα
Διαβατός... Αγκαλιές, νεύρα και τραυματισμούς είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αναγνωστόπουλος, Μάριος και Βασάλος απόλαυσαν το έπαθλο.

Υπερθυρεοειδισμός: Αυτά είναι τα πρώιμα συμπτώματα – Μην τα αγνοείτε

Εικόνα
Διαβατός... Ο υπερθυρεοειδισμός (υπερδραστήριος θυρεοειδής) είναι μια κατάσταση κατά την οποία ο θυρεοειδής αδένας σας παράγει υπερβολική ποσότητα της ορμόνης θυροξίνης.

Ραχιά Ημαθίας: Τροχαίο ατύχημα με....αγριογούρουνο !

Εικόνα
Διαβατός... Νεαρός άνδρας που επέβαινε σε μηχανάκι, ήρθε αντιμέτωπος ξαφνικά με ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Έρχεται καύσωνας ο καιρός έχει μπει, πλέον, κανονικότατα σε καλοκαιρινή ρότα, κάτι που θα γίνει εύκολα αντιληπτό τις επόμενες ημέρες.

Εικόνα
Διαβατός... Διαβατινοί καλώς ήλθατε στην Αφρική...είστε έτοιμοι για 40άρια ; Οπλιστείτε με υπομονή και με... νερά, αφού από βδομάδα περιμένουμε σφοδρό κύμα ζέστης!

Ποιος "ψήνεται" για… BBQ;

Εικόνα
Διαβατός... Το παραδέχομαι! «Ψήνομαι» για καλοκαιρινές παρεΐστικες BBQ βραδιές! Μου αρέσει να το… τσικνίζω με τους φίλους μου και –φυσικά– δεν περιμένω την Τσικνοπέμπτη για να το κάνω!  Βέβαια, βγαίνω πάντα εγώ ο μάγκας μιας και τα ψητά μου δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου.

Καλοκαίρι και Ταβέρνες...Πρώην Υπάλληλοι Εστιατορίων μας Λένε τι να μην Τρώμε

Εικόνα
Διαβατός... Αν συνηθίζετε να τρώτε στις διακοπές σε ταβέρνες δείτε ποια πράγματα δεν πρέπει να τρώτε σε αυτές σύμφωνα με πρώην υπαλλήλους εστιατορίων.

Αυτό που δεν μπορούσε να σας πει η μητέρα σας και δεν ήξερε ο πατέρας σας

Εικόνα
Διαβατός... Μια φορά και έναν καιρό, πριν από πολλά χρόνια, οι άντρες και οι γυναίκες ζούσαν μαζί ειρηνικά σε έναν εχθρικό και επικίνδυνο κόσμο. Η γυναίκα ένιωθε να περιβάλλεται από αγάπη και σεβασμό, επειδή καθημερινά ο σύντροφός της έβγαινε στον έξω κόσμο και διακινδύνευε τη ζωή του για να τη συντηρήσει.

Λιαντίνης: «Όταν όλα γύρω μας είναι ψεύτικα...

Εικόνα
Διαβατός... Όλες οι σκέψεις μας, όλες οι λέξεις και οι πράξεις μας είναι κίβδηλες ως το τελευταίο τους κύτταρο. Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Κι όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.

Ο μέγιστος των Ελλήνων ηρώων - Ηρακλής !!!

Εικόνα
Διαβατός... Ο  Ηρακλής  ήταν αρχαίος μυθικός ήρωας, θεωρούμενος ως ο μέγιστος των Ελλήνων ηρώων. Γεννήθηκε στη Θήβα και ήταν γιός του Δία και της Αλκμήνης, απόγονος του Περσέα. Η μητέρα του Αλκμήνη ήταν παντρέμενη με τον Αμφιτρύονα, με τον οποίον κατέφυγαν στη Θήβα, επειδή ο Αμφιτρύωνας είχε δολοφονήσει τον Ηλεκτρύωνα κατά λάθος (πατέρας της Αλκμήνης και γιος του Περσέα).

Survivor: Είναι ήδη στην Αθήνα η Σάρα Εσκενάζυ..!

Εικόνα
Διαβατός... Η γλυκιά ηθοποιός που αποχώρησε από το Survivor πνίγηκε στις αγκαλιές των γονιών και του αδελφού της, που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Καύσωνας στον Διαβατο; Τι πρέπει να κάνετε

Εικόνα
Το diavatos.blogspot.gr  υπενθυμίζει στους συγχωριανούς της περιοχής του τρόπους αντιμετώπισης των κινδύνων από υψηλές θερμοκρασίες και καύσωνα. Το σχετικό κείμενο των οδηγιών προστασίας, που είναι βασισμένο στο αντίστοιχο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναφέρει τα εξής: 

Διαβατός: Η Γιορτή ροδάκινου 2017 με ποντιακό γλέντι...

Εικόνα
Γράφει ο Διαβατινός... Την εκδήλωση διοργανώνει Ο  Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβατού Ημαθίας  την καθιερωμένη Γιορτή Ροδάκινου  που ξεκίνησε την  Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 , στις  21:00 , στο γήπεδο Διαβατού...

Τρισδιάστατη αναπαράσταση του εντυπωσιακού μακεδονικού τάφου στο Δερβένι της Θεσσαλονίκης

Εικόνα
Ο  μακεδονικός τάφος  του Μακρίδη Μπέη, βρίσκεται στο ανατολικό όριο του νεκροταφείου του Δερβενίου του νομού Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα οικοδόμημα μνημειακών διαστάσεων, αποτελούμενο από θάλαμο και προθάλαμο το οποίο κατασκευάσθηκε στο τέλος του 4ου π.Χ. αιώνα, για την ταφή ενός μόνο νεκρού.

Let’s Do It Greece: Ξεπέρασε το 1% της χώρας η συμμετοχή των εθελοντών!

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Με κεντρικό σύνθημα « Γίνε η αλλαγή που περιμένεις », περισσότεροι από 109.000 εθελοντές συμμετείχαν σε πάνω από 1475 δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα, ξεπερνώντας το 1% του Ελληνικού πληθυσμού . Στο πλαίσιο της εκστρατείας συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 530 τόνοι απορριμμάτων , με την ανακύκλωση πάνω από 140 τόνων.

Προκήρυξη μεταπτυχιακού «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Εικόνα
Καστοριά,  Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων» του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς καλωσορίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιάτους ενδιαφερόμενους και νέους υποψήφιους το οποίο θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων διαρκεί  από 30/05/2017 έως και 10/07/2017 .

Για πρωινό Διαβατινές Κρέπες με σπανάκι...

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Κρέπες με σπανάκι..., οι αλμυρές κρέπες αρέσουν σε όλους. Όταν εμφανίζονται σε ένα τραπέζι εξαφανίζονται αμέσως.  Μία πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για κρέπες, γεμιστές με κεφαλοτύρι, φέτα, σπανάκι και κρέμα.  

7 σοφά πράγματα που μαθαίνεις στις πρώτες διακοπές μετά το λύκειο

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Οι πρώτες διακοπές που πας σαν ενήλικας έχουν δύο χαρακτηριστικά: 1) συχνότατα είναι fail 2) θυμάσαι και τη χειρότερη αποτυχία με αγάπη, ακόμη κι αν σε εκείνη τη φάση κατέβαζες καντήλια ή ήθελες αν πάρεις τηλέφωνο τον πατέρα σου να σε σώσει από τη μαύρη κόλαση που έχεις μπλέξει εκείνη τη στιγμή. Είναι ιεροτελεστία μάλλον.

Τα έχασε όλα και ζει 20 χρόνια σε ερημονήσι...

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Ο David Glasheen, είναι ένας 73χρονος από την Αυστραλία που αποφάσισε ν' αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ζούσε. 

Survivor: H γλυκιά αποχώρηση της Σάρας, που την «άδειασαν» οι Μαχητές

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Παρότι οι Βασάλος και Μάριος κέρδισαν τις ατομικές ασυλίες, η ομάδα τους δεν κατάφερε (ή δεν θέλησε) να προστατέψει την Εσκενάζυ και να «στείλει» την Ευρυδίκη - Το unfair των Μπλε απέναντι στον Σπαλιάρα, ο οποίος στέρησε (μαζί με τη Βαλαβάνη) τη νίκη από τον Ντάνο. 

Κι όμως...τα άλογα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους μέσω συμβόλων...

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Ένα ακόμη ζώο, το άλογο, γίνεται μέλος του κλειστού «κλαμπ» των ζώων που είναι σε θέση να επικοινωνήσουν κάπως με τον άνθρωπο, όπως έδειξαν πειράματα Νορβηγών επιστημόνων.

Σταυρός: Το αρχαίο Ελληνικό σύμβολο του Θεού Ήλιου-Δία

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η ελληνική σημαία φέρει ισοσκελή σταυρό και όχι τον ανισοσκελή χριστιανικό;

Mία Ελληνίδα «καταργεί» τα πλυντήρια αυτοκινήτων

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Μία 35χρονη Ελληνίδα κάνει θραύση στη Γερμανία με ένα καινοτόμο σύστημα εξωτερικού και εσωτερικού καθαρισμού των αυτοκινήτων, που εξοικονομεί νερό και λειτουργεί σαν…ατμοσίδερο!

Γλυστρίδα ή Αντράκλα: Ένα Αρχαίο Θεραπευτικό Φυτό με Πλούσιες Ιδιότητες που δεν γνωρίζουμε …!

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Της Μαριάννας Ευαγγέλου – Βιοχημικός Μsc Η γλυστρίδα, αντράκλα, τρέβλο Portulaca oleracea, βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου των φυτών με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, Α και ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που ονομάζεται άλφα-λινολενικό οξύ (ALA).

Βιολογικό ζιζανιοκτόνο ...made in Λάρισα με αιθέρια έλαια από το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Τ ο άκουσμα – και μόνο – της λέξης «ζιζανιοκτόνο» προκαλεί, αναμφίβολα, συγκεκριμένους συνειρμούς… Ένα χημικό σκεύασμα, το οποίο πέρα από το γεγονός ότι εξαφανίζει τα ανεπιθύμητα ζιζάνια από μια καλλιεργήσιμη έκταση, μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία του ανθρώπου, ενώ η εκτεταμένη χρήση του επιβαρύνει το φυσικό περιβάλλον.

Θερινό Ηλιοστάσιο: Ανοίγουν οι Πύλες και Πιάνουν οι Ευχές...

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Κατά τα Ηλιοστάσια και τις Ισημερίες, αποστέλλεται η Θεία Πνοή στον πλανήτη. Κατά τις ημέρες αυτές, ανοίγει το φωτεινό περίβλημα της Γαίας, οι φωτεινοί δακτύλιοι των πλανητών, των άστρων, των γαλαξιών και μαζί με αυτούς ανοίγουν όλοι οι ουράνιοι δίαυλοι. Σε ολόκληρο το Σύμπαν κυριαρχεί η θεία ευαρέσκεια του Δημιουργού.

Στις καλύτερες εταιρείες ελαιόλαδου παγκοσμίως η OLYMPIAN GREEN

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... Στις top 100 εταιρείες ελαιολάδου παγκοσμίως, για το 2016, περιελήφθη η OLYMPIAN GREEN στη λίστα που δημοσιεύει το έγκυρο EVOO WORLD RANKING (EWR).

Διαβατινή πρόταση...Σνίτσελ κοτόπουλου με πατατοσαλάτα !

Εικόνα
Επιμέλεια Διαβατινός... ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)  2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, περίπου 400 γρ. το καθένα 6  κ.σ.  αλεύρι για όλες τις χρήσεις