Διαβατός Ημαθίας

Η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει ψηλά με τα φτερά της Αegean...


Διαβατός...
Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησαν πρόσφατα η ελληνική αεροπορική εταιρία AEGEAN και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, από τις αρχές του χρόνου, η Θεσσαλονίκη θα  «πετάει» στις πτήσεις του εξωτερικού.

Με inflight video που θα προβάλλεται στις οθόνες των αεροσκαφών της AEGEAN προς τους προορισμούς του εξωτερικού, η τουριστική Θεσσαλονίκη, οι ομορφιές και οι ιστορίες της θα προσκαλούν το επιβατικό κοινό να τη γνωρίσει.

«Είναι ένα σημαντικό και πολύ ουσιαστικό βήμα για την προβολή της Θεσσαλονίκης. Όλες οι ιστορίες της πόλης σε μια καρδιά. Ανεβαίνουν ψηλά και ταξιδεύουν προς κάθε κατεύθυνση σ ‘όλο τον κόσμο. Δεκάδες προορισμοί! Χιλιάδες επιβάτες!» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κυρία Βούλα Πατουλίδου.

«Προχωρήσαμε σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την AEGEAN» ανέφερε η κυρία Πατουλίδου « και η εταιρία ανέλαβε δωρεάν να προβάλει τη Θεσσαλονίκη. Πιστεύουμε ότι το inflight video θα λειτουργήσει ως μια ανοιχτή πρόσκληση στους επιβάτες να επισκεφτούν την πόλη».  

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Το νόστιμο μυστήριο των ιαπωνικών γλυκών...