Διαβατός Ημαθίας

Τα Διαβατινά μαγικά ροφήματα για να ξεφουσκώσεις το στομάχι σου, αν έσκασες απ΄το φαγητό...!


Διαβατός...
Αν στο φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι έφαγες κι εσύ σαν να ήσουν σε ασιτία για μήνες, τότε το αίσθημα του φουσκώματος στο στομάχι μόλις σηκώθηκες απ’ την καρέκλα σου θα σου είναι γνώριμο!
Ευτυχώς για σένα υπάρχει λύση και βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας σου!

Κάθε χρόνο τραβάς τα ίδια: Τρως το μεσημέρι σαν να μην υπάρχει αύριο, λες και θα έρθει κάποιος και θα σου πάρει τη μπουκιά απ’ το στόμα, και κάθε φορά -χωρίς καμία εξαίρεση- καταριέσαι γιατί δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις ξανά τον εαυτό σου, καταλήγεις να είσαι ράκος όλο το απόγευμα και το βράδυ βγαίνεις με μισή καρδιά αλλά διπλάσιο στομάχι!
Αν θες γρήγορη λύση στο πρόβλημά σου, σου έχουμε δύο! Τα δύο μαγικά ροφήματα που θα σε ανακουφίσουν απ’ το φούσκωμα και θα σου επιτρέψουν ν’ απολαύσεις και την υπόλοιπη μέρα σου!
Τζίντζερ
Το τζίντζερ ή αλλιώς η πιπερόριζα είναι ό,τι καλύτερο για το στομάχι σου! Έχει τη δυνατότητα να ηρεμεί στο στομάχι σου σε χρόνο dt λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις το αγαπημένο σου τσάι και να προσθέσεις μέσα ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ.
Μάραθος
Ο μάραθος είναι θαυματουργός σχεδόν για τα πάντα στο στομάχι, από καούρα μέχρι δυσπεψία και φούσκωμα! Λίγοι σπόροι είναι αρκετοί για να σε απαλλάξουν απ’ αυτό το επώδυνο συναίσθημα. Και πάλι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις τσάι με μάραθο και μόλις το πιεις θα δεις αποτέλεσμα. Για ακόμα πιο άμεση ανακούφιση, μπορείς να μασήσεις μερικά σποράκια!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Τα "Τρικ" της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

Νάουσα: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις - Αποζημιώσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και φορείς

Βρέθηκε στην Σιβηρία Αρχαία Ταφή Γυναίκας Ιέρειας του Διονύσου..