Διαβατός Ημαθίας

Είχατε ποτέ λόγο να νιώθετε ευλογημένοι;


Διαβατός...
Όπως γνωρίζω η ζωή είναι γεμάτη καταστροφές και απογοητεύσεις και έτσι θα είναι πάντα. Συνήθως προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, αλλά μερικές φορές φαίνεται αδύνατο να ξεφύγουμε από την παγίδα.
Ανεξάρτητα του πόσο σκληρή φαίνεται η ζωή θα πρέπει να αισθανόμαστε ευλογημένοι και να μακαρίζουμε τους εαυτούς μας κάθε ημέρα. Θα έπρεπε να ανοίξουμε τα μάτια μας και να βάλουμε νέες προτεραιότητες ζωής. Στις σκληρές στιγμές δεν θα χάσουμε ποτέ τον δρόμο μας στη ζωή εάν παραμείνουμε αισιόδοξοι.

Εδώ υπάρχουν μερικές αιτίες που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε γιατί θα πρέπει να αισθάνεστε ευλογημένοι και ευγνώμονες κάθε ημέρα.

Υγεία


Κάθε ημέρα σηκώνεσαι με καλή  διάθεση και υπέροχη φυσική κατάσταση. Η υγεία σας είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή. Όταν είστε άρρωστοι, είναι δύσκολο να παραμείνετε αισιόδοξοι, αλλά θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε γιατί έχετε όλες τις πιθανότητες να επανέλθετε. Μπορείτε να διατηρήσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση και να αποφύγετε τις ασθένειες με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή. Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι η καλή υγεία είναι ευλογία. Εάν παραμελείτε την φυσική και την ψυχική υγεία θα καταλήξετε περιορισμένοι και δυστυχισμένοι. Εκτιμήστε την υγεία σας και γιορτάστε την κάθε ημέρα.

Οικογένεια και φίλοι

Το να έχετε κάπου να πάτε είναι  το σπίτι. Το να έχετε κάποιον να αγαπάτε είναι οικογένεια. Το να τα έχετε και τα δύο είναι ευλογία.  Είναι  μεγάλος θησαυρός να έχετε ανθρώπους γύρω που ειλικρινά σας αγαπούν. Οι φίλοι σας είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι στενά δεμένοι μαζί σας. Φαίνονται να ξέρουν κάθε τι για εσάς και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής και να μιλάτε για ανόητα πράγματα. Δεν είναι καλή ιδέα να θεωρείτε τους φίλους και τους κοντινούς σας ανθρώπους δεδομένους. Εξάλλου μπορείτε να μοιράζεστε πάντα τις χαρές και τις λύπες με τους πιο κοντινούς και τους πιο αγαπητούς.

Εργασία

Εάν έχετε εργασία, είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι ένας καλός λόγος να αισθάνεστε ευλογημένοι. Τόσο η πλήρης όσο και η μερική απασχόληση σας βοηθούν να αποκτάτε αξιόλογη εμπειρία. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν χάσει την δουλειά τους και δεν έχουν ευκαιρίες να πληρώσουν λογαριασμούς και δάνεια κάθε μήνα. Επιπλέον η δουλειά κρατά το μυαλό απασχολημένο και για το λόγο αυτό μειώνει τις πιθανότητες άγχους ή κατάθλιψης λόγω της απραξίας.

Επιλογή

Είναι δύσκολο να ζεις χωρίς επιλογή. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που είναι εντελώς εξαρτημένοι από κάτι. Σήμερα οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε μια τέτοια πολυτέλεια όπως η ελεύθερη  επιλογή. Το βρίσκουν φυσιολογικό και δεν το αντιλαμβάνονται καν. Κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει διάφορες επιλογές ζωής, ειδικά όταν πρόκειται για την μόρφωση, την αγάπη την καριέρα, και το μέρος για να ζήσει. Χάριν της δύναμης της επιλογής μπορείτε να αισθάνεστε και να χαίρεστε την ελευθερία.

Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας

Σχεδόν κάθε άτομο επιθυμεί να γίνεται αποδεκτό από συναδέλφους, οικογένεια και φίλους, για αυτό το οποίο είναι. Για διάφορους λόγους πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να είναι ο εαυτός τους, για το λόγο αυτό θα πρέπει να εκτιμάτε τι σας κάνει μοναδικούς. Ποτέ μην προσπαθείτε να υποδυθείτε κάποιον άλλο από αυτό που είστε. Ζήστε την ζωή σας και πετύχετε τους στόχους σας.

Μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας

Εάν είστε σε θέση να φροντίσετε τους εαυτούς σας, απλά κάντε το. Θα πρέπει να μάθετε να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από οτιδήποτε. Μπορεί να είστε απασχολημένοι σαν μέλισσες, αλλά προσπαθήστε  να κάνετε ένα διάλειμμα και να αντιληφθείτε ότι είστε φοβερά ευλογημένοι στη ζωή σας. Η ζωή δεν είναι τόσο κακή και κουραστική όπως νομίζετε.

Τελικά έχετε νιώσει ποτέ ευλογημένοι;
Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Το 65% των ιδιοκτητών ακινήτων θέλουν αλλά δεν μπορούν να ανακαινίσουν τις κατοικίες τους