Διαβατός Ημαθίας

7 πράγματα που πρέπει να υπάρχουν σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα!


Διαβατός...
Προετοιμάστε το σπίτι σας για τον επερχόμενο χειμώνα.


Ο χειμώνας έρχεται! Και μπορεί αυτό να είναι το πασίγνωστο σλόγκαν της διάσημης σειράς «Game of Thrones» αλλά δεν πρόκειται να σας μιλήσουμε για το μέλλον του Jon Snow ή της Khaleesi-αντίθετα, θα σας παρουσιάσουμε τα απολύτως απαραίτητα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σπίτι σας την πιο κρύα –αλλά πανέμορφη– εποχή του χρόνου.

1.Κούπες
Πού αλλού θα απολαμβάνετε τον αχνιστό καφέ σας, θα σερβίρετε το τσάι σας ή θα προσφέρετε τη ζεστή σοκολάτα που μόλις φτιάξατε; Οι τάσεις, φέτος, επιτάσσουν κούπες με μονόγραμμα (ιδανικές αν έχετε μεγάλη οικογένεια) και επιστροφή στα πορσελάνινα σερβίτσια. Ακόμα κι αν δε θέλετε να ακολουθήσετε τη μόδα, εμείς σας λέμε ότι (όλες) οι κούπες σε ένα σπίτι είναι απαραίτητες!

2. Φυτά

Έξω μπορεί να κάνει κρύο και χειμώνα, αλλά στο σπίτι σας μπορεί πάντα να κάνει ζέστη και άνοιξη! Για να το καταφέρετε, δεν έχετε παρά να στραφείτε στα φυτά τα οποία θα πέρα από στιλ κομψότητα και πολυτέλεια, θα δώσουν χρώμα στο σπίτι σας κόντρα στη μουντή διάθεση της εποχής και του καιρού. Αν η επίμονη κηπουρική δεν σας ταιριάζει, δείτε ποια φυτά είναι ιδανικά για εσάς. Διαφορετικά, δεν έχετε παρά να πείτε «ναι» στα κακτάκια και τα λοιπά παχύφυτα (π.χ. αγαύη, αλόη βέρα).

3. Αρωματικά κεριά

Όταν σκέφτεστε τον χειμώνα πιθανότατα να σας έρχονται στο νου και οι υπέροχες και μεθυστικές μυρωδιές με τις οποίες τον έχουμε συνδέσει: από την κανέλα και το έλατο μέχρι το πορτοκάλι και το τζίντερ. Τα αρωματικά κεριά, λοιπόν, φέρνουν το έξω... μέσα στο σπίτι σας. Κι αυτό ισχύει ακόμα και για εκείνες τις ημέρες που κάνει τόσο κρύο που δεν τολμάτε να εγκαταλείψετε το ζεστό κρεβάτι σας.

4.Θερμός

Από τον καφέ μέχρι την σούπα σας, αυτό το απίστευτα πρακτικό αντικείμενο σας ακολουθεί παντού με τα ζεστά και λαχταριστά περιεχομένα του.

5. Ριχτάρια και κουβέρτες

Τα απαλά ριχτάρια θα φέρουν αέρα ζεστασιάς και άνεσης στο σπίτι σας, ενώ οι μαλακές κουβέρτες θα σας κρατήσουν ζεστούς όσο χαμηλές θερμοκρασίες κι αν δείχνει το θερμόμετρο! Και μην ξεχνάτε: όπως και με τα χαλιά, έτσι και με τα ριχτάρια, φέτος το layering επιβάλλεται και για διακοσμητικούς λόγους!

6. Κάλτσες

«Έχε τα πόδια σου ζεστά την κεφαλή σου κρύα» μας προειδοποιούσαν οι γιαγιάδες μας και έχει έρθει ώρα να τις ακούσουμε. Και μπορεί εκτός σπιτιού, ένα ζεστό παλτό να μας προστατεύει από τον χειμώνα, αλλά εντός σπιτιού το πιο σημαντικό ρόλο παίζουν οι κάλτσες, οι οποίες μπαίνουν «εμπόδιο» ανάμεσα στα πόδια μας και ένα παγωμένο δάπεδο.

7. Άλατα μπάνιου

Όταν ο υδράργυρος πέφτει, δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από ένα ζεστό κι απολαυστικό μπάνιο, σωστά; Για να «κακομάθετε» τον εαυτό σας, χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, η λύση είναι μία: τα άλατα μπάνιου. Η μυρωδιά τους θα σας συναρπάσει ενώ θα μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε spa... έστω για λίγη ώρα!

Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι