Διαβατός Ημαθίας

Επιστροφή στη δράση στην Α1 Ερασιτεχνική, που είχε διακοπεί για μία εβδομάδα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είχαν επικρατήσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Ημαθία.


Διαβατός...
Οι ομάδες είχαν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια (για κάποιες εξ αυτών μεσολάβησε και το Κύπελλο) και να ανασυνταχθούν ενόψει της ομολογουμένως δύσκολης συνέχειας.

Η σημερινή 9η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, ενώ η Νίκη Αγκαθιάς έχει ρεπό με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να έχει την ευκαιρία (εφόσον επικρατήσει του Κεραυνού Επισκοπής) να περάσει στην πρώτη θέση.
Ο τρίτος της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα μεταβεί στη Νάουσα για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο αλλά με σημαντικές ελλείψεις Αχιλλέα Νάουσας, ενώ ο έτερος φιλοξενούμενος που πρωταγωνιστεί φέτος, Άρης Παλαιοχωρίου έχει δύσκολη έξοδο στο Ροδοχώρι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Κοπανού, εκεί όπου ο ΓΑΣ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου (αμφότερες οι ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία) ενώ η Ποντιακή Νεολαία Αράχου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στον Διαβατό, αν θέλει να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Ματς με αντίθετους στόχους για τις δύο ομάδες στη Χαρίεσσα, όπου η ανεβασμένη στα τελευταία ματς ΑΕΧ θα αναμετρηθεί με το Μακροχώρι και τέλος στη Νέα Νικομήδεια, η τοπική Νέα Γενεά θέλει όσο τίποτα άλλο τη βαθμολογική…ανάσα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και αύριο θα υποδεχτεί την ουραγό Δόξα Λιανοβεργίου για την οποία κάθε ματς στο πρωτάθλημα θα έχει τον χαρακτήρα του τελικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (25/11, 15.00) 
Νέα Γενεά Νικομήδειας – Δόξα Λιανοβεργίου
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Άρης Παλαιοχωρίου
Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής
ΓΑΣ Κοπανού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου
ΑΕ Χαρίεσσας – Μακροχώρι
Ατρόμητος Διαβατού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου
Ρεπό : Νίκη Αγκαθιάς


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;