Διαβατός Ημαθίας

Έρχονται τα νέα φθηνά ηλεκτρικά της Dacia...!


Διαβατός...
Στο χορό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπει και η Dacia, η οποία θα μας φέρει σύντομα το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο, ως προπομπό της νέας της ηλεκτρικής γκάμας. Το αυτοκίνητο, εκτός του «πράσινου» χαρακτήρα του, θα είναι και ένα από τα πιο προσιτά μοντέλα του είδους που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)
Μιλώντας για το θέμα, ο Πρόεδρος της Dacia Ευρώπης, κ. Jean Christophe Kugler, αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεν θα αλλάξει καθόλου τον προσιτό χαρακτήρα των αυτοκινήτων της και στο νέο ηλεκτρικό, ενώ θα επωφεληθεί φυσικά από την τεχνογνωσία της «μαμάς» Renault για τη δημιουργία του.
Σε ό,τι αφορά στο πότε θα δούμε το νέο ηλεκτρικό Dacia στην παραγωγή, ο κ. Kugler τόνισε ότι αυτό θα συμβεί μόλις η τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνει πιο προσιτή. Υπολογίζεται πάντως ότι μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια, τα πρώτα ηλεκτρικά Dacia θα ξεκινήσουν την κατασκευή τους.
Για τα χαρακτηριστικά του πρώτου ηλεκτρικού Dacia, είναι σίγουρο ότι ως βάση για την κατασκευή του θα είναι το μικρό ηλεκτρικό Renault ZOE, ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία αναμένεται να αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα. Επιπλέον αυτών, το νέο μοντέλο θα είναι και το πρώτο Dacia που θα φέρει κάποιου είδους σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...