Διαβατός Ημαθίας

Τι είναι γάμος; Μια επιλογή που κάνεις κάθε μέρα, ή μόνο τη μέρα του γάμου σου;


Διαβατός...
Οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους κοινωνικά όντα και αναζητούν τη συντροφιά  και την ένωση με άλλους ανθρώπους. Η μεγαλύτερη ένωση είναι ο γάμος που ενώνει δυο ανθρώπους για να ζήσουν μια κοινή ζωή.
Οι άνθρωποι ψάχνουν στη ζωή τους να βρουν τον ιδανικό σύντροφο με τον οποίο ταιριάζουν και έχουν κοινά ενδιαφέροντα για να πορευτούν μαζί στη ζωή τους.

Η συντροφικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό των ανθρώπων που τους δίνει τη δυνατότητα να βρουν κάποιον σύντροφο που θα τους γεμίσει ψυχικά, θα τους ολοκληρώσει και θα επιθυμεί να μοιραστούν μια κοινή ζωή.

Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες σκέφτονται το γάμο μετά από κάποια σχέση. Επιλέγουν να κάνουν σχέσεις με ανθρώπους με τους οποίους θα έχουν ένα κοινό μέλλον. Ο γάμος είναι η φυσική κατάληξη των πραγμάτων μετά από μια κοινή πορεία ως ζευγάρι.

Τα ζευγάρια μετά από μια σειρά από κοινές εμπειρίες και συνήθως κοινή συμβίωση καταλήγουν στην αιώνια ένωση, το γάμο. Οι άνθρωποι επιλέγουν συνήθως από την ενήλικη ζωή τους πώς θα είναι ο ιδανικός σύντροφος και με γνώμονα τα αισθήματα που τρέφουν μεταξύ τους καταλήγουν και διαλέγουν τον ένα και μοναδικό σύντροφο.

Για να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος απαιτείται ώριμη σκέψη. Οι άνθρωποι συνήθως επιλέγουν την συντροφικότητα  και το γάμο κάθε μέρα της ζωής τους και όχι μόνο τη μέρα του γάμου τους. Συνάπτουν σχέσεις και ευελπιστούν ότι θα έχουν  ως κατάληξη το γάμο, την αιώνια ένωση.

Η επιλογή συντρόφου και εντέλει άντρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί θυσίες, συμβιβασμούς και έντονα συναισθήματα. Είναι μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να απασχολεί τους ανθρώπους που επιθυμούν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Η επιλογή του μελλοντικού συντρόφου πρέπει να είναι συνειδητή απόφαση και όχι επιλογή κάποιου τρίτου ανθρώπου.

Εντέλει, ο γάμος είναι η πιο σοβαρή δέσμευση και απαιτεί την πλήρη προσοχή του ζευγαριού για να ευοδώσει, να εξελιχθεί και να κρατήσει για μια ζωή.


Πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;