Διαβατός Ημαθίας

Πώς να Φτιάξετε Βήμα-Βήμα Τοίχο από Καθρέφτη..


Διαβατός...


Ένα δυνατό trend που έχουμε ήδη δει να κυριαρχεί σε πολλά σπίτια το 2017 είναι οι τοίχοι που διακοσμούνται με καθρέφτες σε όλη τους την επιφάνεια.
Αν θέλετε να υιοθετήσετε και εσείς αυτό το στιλ διακόσμησης στον τοίχο σας αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε σας έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό ώστε να δείτε βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.
Αγοράστε τους καθρέφτες Επιλέξτε τι είδους καθρέφτες θέλετε να κολλήσετε στην επιφάνεια του τοίχου σας. Στη συνέχεια μετρήστε την επιφάνεια που θα καλύψετε με καθρέφτες και πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ή βιοτεχνία καθρεφτών και γυάλινων ειδών. Δώστε τους τις διαστάσεις που επιθυμείτε και διαλέξτε την ποιότητα καθρέφτη που θέλετε να βάλετε στο χώρο σας.
Αρχικά αποφασίστε τι είδους καθρέφτες θέλετε να κολλήσετε στους τοίχους σας.
Αρχικά αποφασίστε τι είδους καθρέφτες θέλετε να κολλήσετε στους τοίχους σας.
Προμηθευτείτε την κατάλληλη κόλλα Στη επιλογή της κατάλληλης κόλλας πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί κάποιες κόλλες μπορεί να βλάψουν το επίστρωμα ή την ειδική προστατευτική βαφή που υπάρχει πίσω από τους καθρέφτες σας. Οι ειδικοί τονίζουν πως οι καλύτερες κόλλες για τέτοια χρήση είναι αυτές που δεν περιέχουν διαλύτες.
Αν θέλετε να ντύσετε τον τοίχο σας με μεγάλο εννιαίο καθρέφτη, θα πρέπει να απευθυνθείτε καλύτερα σε κάποιον ειδικό.
Αν θέλετε να τοποθετήσετε τους καθρέφτες μόνοι σας, τότε καλύτερα να επιλέξετε μικρότερους καθρέφτες που θα ενώσετε πάνω στον τοίχο σας σαν παζλ.
Καθαρίστε τον τοίχο σας Για να κολλήσει καλά ο καθρέφτης θα πρέπει προηγουμένως να έχετε καθαρίσει καλά τον τοίχο σας ώστε να μην έχει σκόνες ή ακαθαρσίες. Θα πρέπει, επίσης, να επιλέξετε έναν τοίχο αρκετά ομοιόμορφο και χωρίς ανωμαλίες στην επιφάνειά του.
Πριν τοποθετήσετε τους καθρέφτες στον τοίχο σας θα πρέπει να έχετε καθαρίσει καλά τον τοίχο.
Πριν τοποθετήσετε τους καθρέφτες θα πρέπει να έχετε καθαρίσει καλά τον τοίχο.
Προσοχή Αν ο τοίχος σας έχει υγρασία τότε θα πρέπει προηγουμένως να τον καθαρίσετε καλά ώστε να είναι εντελώς στεγνός. Καλό είναι, πάντως, να μην κολλάτε καθρέφτες σε τοίχους που συσσωρεύουν πολλή υγρασία.
Εφαρμόστε την κόλλα Η κόλλα πρέπει να εφαρμοστεί και στις δύο επιφάνειες (στο πίσω μέρος του καθρέφτη και στον τοίχο) με μια οδοντωτή σπάτουλα. Αν η κόλλα σας περιέχει διαλύτη θα πρέπει να περιμένετε 15-20 λεπτά ώστε να εξατμιστεί ο διαλύτης πριν τοποθετήσετε τον καθρέφτη.
Tip Κάποιες κόλλες συνδυάζονται επιπλέον και με αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτή η μέθοδος επιλέγεται σε τοίχους που μαζεύουν υγρασία γιατί με το trick της αυτοκόλλητης ταινίας δημιουργείται μεταξύ του καθρέφτη και του υποστρώματος ένα κενό, που επιτρέπει στον καθρέφτη να «αναπνέει». Έτσι αποφεύγεται η συγκέντρωση νερού ή υγρασίας στο πίσω μέρος του καθρέφτη.
thehomeissue_kathrefti
Υπάρχουν πάρα πολλές ποιότητες καθρέφτη. Βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.
Μπορείτε να βρείτε όλες τις παραπάνω κόλλες (με ή χωρίς διαλύτη), τις αυτοκόλλητες ταινίες και τη σπάτουλα σε μαγαζιά με πώληση δομικών υλικών.

πηγή

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ