Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

8 Βασικοί Λόγοι που μας Εμποδίζουν να Χάσουμε Κιλά..!


Διαβατός...
Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Γιατί ακόμα κι αν είστε οπλισμένοι με ένα οπλοστάσιο συμβουλών απώλειας βάρους, στην πράξη τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουμε.
Παρόλα αυτά υπάρχει ένα μυστικό επιτυχίας και αυτό είναι η γνώση. Αν γνωρίζετε τα λάθη που μπορεί να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, είναι πιο εύκολο να τα αποφύγετε και να παραμείνετε πιστοί στο στόχο σας. 
Πριν φτάσουμε όμως στις παγίδες, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά όσο αφορά την απώλεια βάρους. Επίσης είναι σημαντικό να σκεφτείτε τους λόγους που επιθυμείτε να χάσετε κιλά και φυσικά να φροντίζετε και να αγαπάτε το σώμα σας. Ας δούμε λοιπόν τι λάθη ενδεχομένως κάνετε κατά τη διάρκεια μιας διατροφής και καταλήγετε στο να μη χάνετε κιλά.
  Υιοθετείτε μια στάση όλα ή τίποτα. Πολλοί προσπαθούν να χάσουν βάρος με το να στερηθούν όλες τις αγαπημένες τους τροφές. Αυτός ο τρόπος σκέψης μπορεί να είναι επιζήμιος μακροπρόθεσμα. Αντί να στερηθείτε τις αγαπημένες σας τροφές, θα πρέπει να μάθετε να τις ενσωματώνετε στο διατροφικό σας πρόγραμμα με πιο υγιεινό τρόπο.
  Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

  Previous Post
  « Prev Post
  Next Post
  Next Post »

  Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

  Η διατροφική απάντηση στο Alzheimer (Αλτσχάιμερ)....

  Λαχανίδα: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

  Σιρόπι σφενδάμου και Υγεία...

  Δενδρολίβανο και Σοκολάτα για γερό μυαλό...