Διαβατός Ημαθίας

Survivor: Ο Ντάνος δεν πήρε ακόμα τα 100.000 ... γιατί;;;


Διαβατός...
Στο Secret των Παραπολιτικών, η Νάνσυ Σπύρου αποκαλύπτει το...
οκτασέλιδο έγγραφο που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπει στο Survivor.

Στην συμφωνία του με την παραγωγή, γινόταν ξεκάθαρο πως θα αμειβόταν με το ποσό των 500 ευρώ.



Συγκεκριμένα, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως σε παράγραφο του εγγράφου, τονιζόταν: «Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης.

Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα.

Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

Όσο για το έπαθλο του Ντάνου, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 100, 000, γινόταν ξεκάθαρο πως δεν θα το πάρει αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο νικητής του Survivor, θα πρέπει να περιμένει κάποιους μήνες ακόμη: «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. (…)

Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος (αναδείξεως νικητή)».


πηγή: τρομακτικό

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί κάνουμε τούρτα με κεράκια στα γενέθλια μας;

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Ιδέες για ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον χώρο της ΚΟΥΖΙΝΑΣ..