Διαβατός Ημαθίας

Μαθητάκια όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Διαβατός...
Ο Υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Από φέτος, σύμφωνα με το Υπουργείο, όλα τα ολιγοθέσια σχολεία (814 τον αριθμό) θα είναι ολοήμερα, την ώρα που πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που εμφανίζονται συγκρατημένοι σχετικά με τις σημερινές εξαγγελίες Γαβρόγλου- Τσίπρα. Όλα, εξάλλου, θα φανούν με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού σε λίγες ημέρες.
Παράλληλα, οι δύο άνδρες συζήτησαν αναλυτικά για τη νέα δομή του Λυκείου, ιδιαίτερα των δύο τελευταίων τάξεων. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση «το νέο σύστημα πρόσβασης στα Πανεπιστήμια θα προκύπτει αυτομάτως από τη νέα δομή του Λυκείου».
Αναλυτικά στη σχετική ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρονται τα εξής: «Από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, ενημερώθηκε για την προετοιμασία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και αναλυτικά για τη μεταρρύθμιση των Πανελλαδικών εξετάσεων. Συγκεκριμένα:
Είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου.
Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για τη νέα δομή του Λυκείου, ιδιαίτερα των δύο τελευταίων τάξεων. Το νέο σύστημα πρόσβασης στα Πανεπιστήμια θα προκύπτει αυτομάτως από τη νέα δομή του Λυκείου».

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!