Διαβατός Ημαθίας

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ


Γράφει ο Διαβατινός...
Σύμφωνο συνεργασίας για δράσεις κοινής τουριστικής προβολής με σκοπό να συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης υπέγραψαν χθες ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Μarketing νομού Θεσσαλονίκης  και η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ΑΕ.

Την συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η πρόεδρος του Οργανισμού και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου και ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας ΑΕ κ Παντελής Αγγελίδης.
Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου «κύριος σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη μιας κοινής στοχευμένης στρατηγικής στην προβολή της Θεσσαλονίκης, η υλοποίηση ενεργειών  σε θέματα δράσης καθώς και η αλληλοϋποστήριξη ΟΤΘ και ΑΖΚ μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους www.investinthessaloniki.com και www.thessaloniki.travel όπου προβάλλεται σήμερα το έργο των δύο φορέων».

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα υποστηρίζει , μεταξύ άλλων, τις ενέργειες της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας με ενημερωτικό υλικό ενώ η ΑΖΚ συμφώνησε ότι θα υπάρχει διαρκής παρουσία του Brand Name της Θεσσαλονίκης “Thessaloniki Many Stories One Heart” στις ηλεκτρονικές ενημερώσεις του(newsletters) και στα νέα προωθητικά έντυπα του Thessaloniki Innovation Friendly Destination.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»