Διαβατός Ημαθίας

Φάτε άφοβα σκόρδο, υπάρχει το αντίδοτο της κακοσμίας της αναπνοής...στο λεπτό..!


Μ-ίου...
Το Σκόρδο στην Ελλάδα καλλιεργείται από τα αρχαία χρόνια και το περιγράφουν ο Ηρόδοτος και ο Αριστοφάνης. Ο Θεόφραστος το αναφέρει ως σκόρδον ή σκόροδον και ο Διοσκουρίδης ως σκόρδον το ήμερον...Το σκόρδο δίνει υπέροχο άρωμα και γεύση σε σάλτσες, στο κρέας και σε πολλά ακόμη πιάτα, όμως η μυρωδιά που αφήνει η αναπνοή μας είναι λιγάκι άσχημη... Η άσχημη μυρωδιά της αναπνοής οφείλεται στις θειούχες ενώσεις που περιέχει το σκόρδο. Επειδή ο οργανισμός μας δεν μπορεί να διασπάσει τις θειούχες ενώσεις, αυτές απομακρύνονται μέσω της αναπνοής και του ιδρώτα. Ο απόλυτος τρόπος να απαλλαγούμε από την κακοσμία του στόματος είναι, να φάμε ένα μήλο, σύμφωνα με έρευνα από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο το μήλο έχει ένα ένζυμο που αντιδρά με τις σύνθετες ουσίες του σκόρδου, με αποτέλεσμα να τις διασπά και να μην μυρίζει άσχημα το στόμα..

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!