Διαβατός Ημαθίας

Πως να φτιάξεις παπουτσοθήκη από παλέτες..


Διαβατινός 👉....

Οι παλέτες είναι ένα από τα πιο πολύ χρησιμοποιημένα υλικά, που συναντάμε καθημερινά στις κατασκευές που βλέπουμε γύρω μας.
Και ποιος δεν ξέρει ότι μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, εντυπωσιακούς καναπέδες κήπου ή τραπεζάκια, αλλά και γενικότερα έπιπλα, χρησιμοποιώντας τες σαν το μοναδικό υλικό;
Μα φυσικά το γνωρίζουμε όλοι μας. Επίσης, έχουμε δει ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και με διάφορους άλλους τρόπους, για να βελτιώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας, όπως για παράδειγμα, βάζοντας τες για κεφαλάρι.
Και επειδή θα μπορούσα για ώρες να μιλάω και να σου αναφέρω όμορφες ιδέες, λέω να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο τώρα. Εσύ ξέρεις πως μπορείς να φτιάξεις γρήγορα και εύκολα, μία ξύλινη παπουτσοθήκη από παλέτες; Στην συνέχεια θα δεις την ποιο έξυπνη ιδέα που μπορείς να βρεις!
Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από το τι θα χρειαστείς για την συγκεκριμένη κατασκευή. Εννοείται πως το βασικό σου υλικό θα είναι οι παλέτες, θα χρειαστείς όμως και καρφιά, έναν τροχό, ροδάκια και βερνίκι ξύλου για να φτιάξεις στο τέλος και την εμφάνιση της.
kataskeyes paletes
Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να βγάλεις τα καρφιά από τις παλέτες, ώστε να αφαιρέσεις τα κάτω σανίδια της παλέτας.
diy kataskeyes
Τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις και τον τροχό που αναφέραμε προηγουμένως, για να κόψεις τις παλέτες κατά μήκος στην μέση, ώστε να γίνουν δύο κομμάτια.
Βέβαια, μπορείς να τις αφήσεις και όπως είναι, αλλά επειδή θα πιάνει πολύ χώρο μετά η παπουτσοθήκη σου, εγώ σου προτείνω αυτή την λύση.
xilini papoutsothiki
Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το υπέροχο έπιπλο και σαν παγκάκι, θα πρέπει να ενισχύσεις τα ξύλα που βρίσκονται στο κέντρο της κάθε παλέτας, καρφώνοντας επάνω τους από ένα κομμάτι γερό ξύλο, το οποίο το έχεις κόψει σύμφωνα με τις διαστάσεις τις παλέτας.
epipla spitiouΚαι τώρα το τελευταίο βήμα! Βάλε τις παλέτες την μία επάνω στην άλλη, φροντίζοντας να είναι στην ίδια ευθεία και κάρφωσε τες, συνεχίζοντας να προσθέτεις παλέτες από πάνω μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό ύψος. Βάλε και τα ροδάκια σου και είσαι έτοιμος!
Και για να μην το ξεχάσω, φρόντισε να βάψεις το έπιπλο σου χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι ειδικό για τις ξύλινες επιφάνειες και το δημιούργημα σου θα μοιάζει, σαν να το αγόρασες μόλις από κάποιο κατάστημα!
Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι; Δοκίμασε να την φτιάξεις μόνος σου και πες μου πως σου φάνηκε η διαδικασία!

πηγή: aggouria
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Προμήθεια 2017: Και Βεροιώτες στην συνάντηση πολυθεϊστών, αρχαιολατρών στο Λιτόχωρο Πιερίας

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Ένα πικρό πεπόνι θεραπεύει πεπτικό, διαβήτη, υπέρταση, άσθμα, λοιμώξεις

Για ποιο λόγο παχαίνουμε καθώς μεγαλώνουμε και πώς θα το αντιστρέψουμε