Διαβατός Ημαθίας

Ο Ατρόμητος Διαβατού & Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκης) 2-2


Διαβατινός ⚽...

Μια διαφορετική Δευτέρα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, όπου ο τοπικός Ατρόμητος υποδέχτηκε τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, σε αγώνα που
διοργανώθηκε με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η πρωτοβουλία του Ατρομήτου πραγματικά αξιέπαινη καθώς στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Βέροιας, ώστε να αγοραστούν τρόφιμα για τους αστέγους που βρίσκονται υπό τη σκέπη της.
Η προσέλευση όμως του κόσμου (δεν ξεπέρασαν τους 20) αλλά και η προπώληση ήταν απογοητευτική, με αποτέλεσμα τα έσοδα να είναι μηδαμινά…. Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν πολύ «εμπορικός» (αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι Καραγεωργίου, Λαγωνίδης, Μαλιούφας) ωστόσο αυτό δεν συγκίνησε τους φιλάθλους.
Για την ιστορία, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 με σκόρερς από πλευράς Ατρομήτου τον Κώστα Παγγούρα (2) και από τον «δικέφαλο» οι Ιορδανίδης και Καραγεωργίου.
Στα παραλειπόμενα της αναμέτρησης, η παρουσία του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλη Φωτιάδη ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Κώστα Λαγωνίδη ενώ στους ελάχιστους θεατές, διακρίναμε και τον πρώην πρόεδρου του Αχιλλέα Νάουσας, Γιώργο Μπογιατζόγλου.
Στα «κλου» της αναμέτρησης ο μη πανηγυρισμός του ΠΑΟΚτσή Κώστα Παγγούρα στα δύο γκολ που πέτυχε (από την άλλη όμως έφτιαξε βιογραφικό για πιθανή μεταγραφή…) αλλά και το πέναλτι αλά…Μέσι που εκτέλεσε με πάσα ο Παύλος Ζερδαλής χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη.
δείτε το :

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι Αργυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Μήτογλου, Αργυρίου, Λαγωνίδης, Βουτσιάς, Καραγεωργίου, Ιορδανίδης και Σερασίδης οι πρώτοι 11 ενώ έπαιξαν και οι Παπαχρηστούδης, Καπουσούζης, Πουρτσελίδης, Αποστολίδης και Μπόλκας
Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι Μανιόπουλος, Παγγούρας, Κωστογλίδης, Μουρατίδης, Κλάψης, Κάσα, Δαλήγγαρος, Δημητριάδης, Βοργιατζίδης, Ζερδαλής και Καρατζάς οι πρώτοι 11 ενώ έπαιξαν και οι Αρβανιτίδης, Σερασκιέρης και Τσιολάκης
δείτε περισσότερες φωτογραφίες :
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;