Διαβατός Ημαθίας

Μήπως το αγαπημένο σας χρώμα είναι το... Μωβ;


Μ-ίου
Η έννοια του χρώματος ΜΩΒ
Μπορούμε να αντηχήσουμε με την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση! Το χρώμα μωβ συνδέεται με το Σύμπαν και την υπερφυσική ενέργεια. Είναι το χρώμα της εξέλιξης, το οποίο προφανώς είναι πέρα από τον έλεγχό μας και οτιδήποτε άλλο στο φυσικό μας κόσμο, όπως τον ξέρουμε. Αν το μωβ είναι το χρώμα μας, θα συντονιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο δόνησης με το σύμπαν και διαισθητικά θα έλκουμε τις ανταμοιβές της ζωής, μέσα από τον πλούτο της εμπειρίας μας. 
Η ευαισθητοποίηση μας, στις ανταμοιβές και τα πλούτη της ζωής προέρχεται από μια μακρά εξέλιξη της ψυχής μας. Το μωβ είναι το πιο ισχυρό μήκος κύματος του ουράνιου τόξου, φορτωμένο με μια μοναδικά ισχυρή ιστορία που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Έτσι, θα πρέπει να γνωρίζουμε: Η εξέλιξη μας δεν τελειώνει! Αυτό είναι πραγματικά μια ευλογία, αλλά τα μαθήματα που εξουσιοδοτούν την εξέλιξη αυτή, δεν είναι καθόλου ευχάριστα και διασκεδαστικά. Ωστόσο, όπως υποσημειώνει το χρώμα μας, έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και θλίψεις, τόσο σε προηγούμενες ζωές, όσο και στην τρέχουσα ζωή μας.

Έτσι, μάλιστα, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι όλα θέμα εξέλιξης, μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου που τελικά θα επιβιώσουμε και θα αποκομίσουμε υπέροχα βραβεία!

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;

Σοβαρές καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας, Νίκο Μποζίκη.