> Ο Σεφ του Διαβατού προτείνει για σήμερα Λαυράκι με βάση λεμόνι
Πεντανόστιμο και πολύ μαλακό.
Τι χρειαζόμαστε:
- 3 λεμόνια κομμένα ροδέλες
- 3 λαυράκια
- αλάτι
- πιπέρι
- βασιλικός
- ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
- Βάλτε στο ταψί τα λεμόνια στον πάτο ώστε να καλυφθεί.
- Βάλτε πάνω τα ψάρια βάλτε τα μυρωδικά, το αλάτι και το λάδι, λίγο νερό, σπεπάστε τα και ψήστε 40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο.
- Μετά βάλτε τα στο πιάτο και ρίξτε πάνω το λάδι απο το ταψί.
Previous Post
« Prev Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »
Next Post »