Διαβατός Ημαθίας

> Βέροια: Το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα..


Από Διαβατινός  

Με το πασχαλινό ωράριο θα λειτουργούν από την Μεγ. Δευτέρα 25 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα της Βέροιας , σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου όλα τα εμπορικά καταστήματα δύνανται να παραμείνουν ανοιχτά βάσει του νόμου 4177/2013, με προτεινόμενο ωράριο 11 το πρωί με 4 το απόγευμα. 

Το πρόγραμμα της μεγάλης εβδομάδας είναι:


Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5:00 έως τις 9:00 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11:30 το πρωί και θα κλείσουν στις 6:30 το απόγευμα , ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Μαΐου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, (στις 3/5 λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς).

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος που προβλέπεται από τον νόμο 4177/2013 και η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 του μηνός. Επειδή η πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου είναι η 1η Μαΐου, η οποία όμως συμπίπτει με επίσημη αργία του κράτους (Κυριακή του Πάσχα), η δυνατότητα αυτή μετατίθεται, με βάση το νόμο, για την επόμενη Κυριακή 8 Μαΐου με προτεινόμενο ωράριο 11π.μ. έως 4 μ.μ.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν την αγορά της πόλης, ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη και οικονομία και εύχεται στους εμπόρους- καταστηματάρχες να βιώσουν την ζωντάνια και την κίνηση της αγοράς και να νοιώσουν δικαίωση των κόπων τους.- Επίσης συνάδελφοι, σας παρακαλούμε η τήρηση του ωραρίου είναι ηθική υποχρέωση όλων μας απέναντι στον συνάδελφο.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!