Διαβατός Ημαθίας

> Σήμερα Τετάρτη 20/04 η διανομή της επισιτιστικής βοήθειας..δείτε που και πως..!


Από Διαβατινός  

Ο Δήμος Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)»
καλεί τους ωφελούμενους το προγράμματος να προσέλθουν στον χώρο της πρώην ΕΑΣ Βέροιας (Εκκοκκιστήρια Βέροιας) που βρίσκεται Τέρμα Αριστοτέλους - Μακροχώρι Βέροιας... 
από σήμερα Τετάρτη 20-4-2016 έως και Παρασκευή 22-4-2016 τις ώρες από 09:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. για να παραλάβουν προϊόντα ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές (κρέμες και γάλα), λάδι, τρόφιμα και απορρυπαντικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των προϊόντων είναι να έχουν οι ωφελούμενοι μαζί τους: το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.


πηγή: Βεροιώτης
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Λάδι Κρήτης: Σαρακίνα 4L Βραβευμένο Τσουνάτο Ελαιόλαδο