Διαβατός Ημαθίας

> Χάστε βάρος και λίπος κοιλιάς με νερό τζίντζερ (πιπερόριζα) Το πιο υγιεινό ρόφημα για να κάψετε με επιτυχία το περιττό λίπος στη μέση σας, τους γοφούς και τους μηρούς..

αδυνάτισμα
Post by Διαβατινός  
Υπάρχουν πολλά προϊόντα απώλειας βάρους που υπόσχονται να σας κρατήσουν λεπτούς για ένα διάστημα, αλλά τελικά το μόνο που προκαλούν είναι περισσότερη πείνα.
Σας παρουσιάζουμε μια από τις πιο υγιεινές επιλογές απώλειας βάρους που θα σας δώσει το τέλειο σχήμα που επιθυμείτε και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το νερό από πιπερόριζα θα λιώσει αποτελεσματικά το υπερβολικό λίπος στους γοφούς, τους μηρούς και τη μέση σας.
Οδηγίες
Κόβουμε την πιπερόριζα σε φέτες. Προσθέτουμε στο 1-1.5 λίτρο νερού και θερμαίνουμε. Όταν το νερό έρχεται σε σημείο βρασμού απλά χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το στραγγίζουμε.Οδηγίες
Χρήση
Μπορείτε να πίνετε νερό πιπερόριζας όλη την ημέρα. Αν θέλετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας αξίζει να πίνετε 1 λίτρο την ημέρα για τουλάχιστον 6 μήνες.
Επιπλέον, το νερό πιπερόριζας θα πρέπει να καταναλώνεται φρέσκο και μπορείτε να το βάζετε στο θερμό και να το πίνετε στο δρόμο.
Lose Weight With Ginger Water- The Healthiest Drink To Successfully Burn Excess Fat On Your Waist, Hips And Thighs! (Recipe)
Τα οφέλη του νερού πιπερόριζας είναι τα εξής:
Η πιπερόριζα είναι ιδανική για τη μείωση κάθε είδους φλεγμονής
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην Journal of Medicinal Food, η πιπερόριζα έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που όχι μόνο μειώνουν τη φλεγμονή, αλλά και ανακουφίζουν τους αρθριτικούς, ρευματικούς πόνους και το οίδημα στις αρθρώσεις.
Το νερό πιπερόριζας είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
Η πιπερόριζα ως καταπληκτικό αντιοξειδωτικό έχει την ικανότητα να καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες που είναι επιρρεπείς στο να δημιουργούν καρκίνο με την πάροδο του χρόνου..
Το νερό από πιπερόριζα μπορεί να προλάβει τον καρκίνο
Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην British Journal of Nutrition, το νερό από πιπερόριζα είναι αρκετά αποτελεσματικό στην πρόληψη του καρκίνου λόγω των αντι-φλεγμονώδων και αντιοξειδωτικών ιδιότητων.
Το νερό πιπερόριζας ισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης
Το πιο σημαντικό, η πιπερόριζα έχει την ικανότητα να μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Η χοληστερόλη είναι συνδεδεμένη με καρδιακές παθήσεις, παχυσαρκία και ορισμένους τύπους καρκίνου. Ο πραγματικός ρόλος του νερού από πιπερόριζα είναι η μείωση των ηπατικών επιπέδων χοληστερόλης. Και ως μπόνους, το νερό από πιπερόριζα μπορεί αποτελεσματικά να αραιώνει το αίμα και την υψηλή πίεση.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Έξι πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους μόνο οι καλοί γονείς..

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά.. Βίντεο

Το γράμμα Δέλτα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Οι τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη του τσιγάρου