Διαβατός Ημαθίας

> Ατρόμητος Διαβατού – Μακροχώρι 1-2

DSCN9657
Post by Διαβατινός  
Όλη η δράση στο πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, ένα αποτέλεσμα που δίνει στο Μακροχώρι την οριστική παραμονή του στην κατηγορία.
Το κίνητρο ήταν μεγάλο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προηγήθηκαν γρήγορα 2-0 και παρά το γεγονός πως ο Ατρόμητος μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα, κράτησαν το υπέρ του σκορ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας το επόμενο Σάββατο, θα είναι τυπική διαδικασία.
Σκόρερ των δύο τερμάτων για το Μακροχώρι ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο οποίος έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του σχετικού πίνακα. Το 0-1 σημείωσε στο 13ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Τσιφλίδη από αριστερά και το 0-2 στο 24′ μετά το κλέψιμο του Φιλιππίδη και την πάσα του στον σκόρερ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Νικολαΐδη.
Στο 44′ οι «κυανόλευκοι» μείωσαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Παγγούρα, παράβαση στην οποία υπέπεσαν οι φιλοξενούμενοι, σε χέρι αμυντικού μετά την κεφαλιά τουΜόσχου.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν αντέχει σε κριτική καθώς ελάχιστες ήταν οι φάσεις που σημειώθηκαν στις δύο εστίες.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα καιΝατσιούρα.
Συνθέσεις
Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Μουρατίδης, Αρβανιτίδης, Λιλιόπουλος, Κωστογλίδης (46′ Συμεωνίδης ΤΦ), Τσανασίδης, Μόσχος, Ζερδαλής, Συμεωνίδης Γ.
Μακροχώρι : Χαρίσης, Κολεσίδης, Σταματίου, Σταυρίδης (46′ Δημοσθένους), Κωτσόπουλος, Φιλιππίδης, Σαρκατζής, Τσακαλίδης, Τσιφλίδης, Πίκος (62′ Κελεσίδης), Σούγγαρης.

Η Βαθμολογία εδώ
πηγή: sportsup.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι