Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2015

Διαβατός Ημαθίας

Άλατα;; κάνε το σίδερο σου σαν καινούργιο, με ένα απλό κολπάκι σε ένα λεπτό!

Εικόνα
Κάνε το σίδερο σου σαν καινούργιο, με ένα απλό κολπάκι σε ένα λεπτό! Ένα τέλειο τρικ για να καθαρίσεις τα άλατα από το σίδερο… Το σίδερο έχει γεμίσει άλατα και είσαι έτοιμη να το… πετάξεις από το παράθυρο;

Μερικά πλαστικά ποτήρια και ένα τρυπάνι – Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει! (vid)

Εικόνα
Η διακόσμηση μπορεί να είναι μπελάς σε κάθε μεγάλη γιορτή. Αλλά αφού πρέπει να στολίσουμε, κάθε χρόνο πρέπει να βρίσκουμε καινούριους και πρωτότυπους τρόπους να κάνουμε επίδειξη στους φίλους και τους αγαπημένους μας.

Απίστευτο βίντεο: Δείτε αυτοκίνητα να σηκώνονται στον αέρα από μια ανεξήγητη «δύναμη»

Εικόνα
Πρόκειται για δράση εξωγήινων ή μήπως για κάτι πιο απλό αυτό που οδήγησε τα αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους μιας κινέζικης πόλης να σηκωθούν ξαφνικά στο αέρα χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής και λογική εξήγηση

Η φύση αποτελεί το μεγαλύτερο φαρμακείο...

Εικόνα
  Η χλωρίδα κρύβει τα μυστικά της πιο λαμπρής ομορφιάς και υγείας, προτείνοντας για κάθε πρόβλημα την άριστη δυνατή λύση. Στο πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος άρχισε να ξεχνά τις θεραπείες της φύσης και προτίμησε να στρέψει το ενδιαφέρον του στα κατασκευάσματα των χημικών εργαστηρίων.

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης 7-0

Εικόνα
Τα…σπασμένα για τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα έβγαλε ο Ατρόμητος Διαβατού, που «φιλοδώρησε» με 7 τέρματα τον Φίλιππο Μελίκης. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και με σκορ 4-0 στο ημίχρονο, προσέδωσαν τυπικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.

Γιατί η Ελληνική είναι η ανώτερη μορφή γλώσσας..

Εικόνα
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες) Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ” αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Πώς θα χάσετε βάρος με νερό... μελιτζάνας..

Εικόνα
Πώς να το χρησιμοποιήσετε Πιείτε νερό μελιτζάνας επτά συνεχόμενες ημέρες. Σας συστήνουμε να ακολουθήσετε αυτή την δίαιτα τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, επειδή δεν καταπολεμά μόνο τα παχάκια της κοιλιάς αλλά και αποτελεί εξαιρετική μέθοδο αποτοξίνωσης.

Θυμάρι: εξολοθρεύει τα μικρόβια σε λιγότερο από μία ώρα. Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Εικόνα
Έχει την δύναμη να εξολοθρεύει τα μικρόβια εντός του χρονικού διαστήματος των εξήντα (60) λεπτών!!!!!!! οι κρητικοί από πολύ παλιά με θυμάρι έτριβαν τα ούλα τους για να θεραπεύσουν την ουλίτιδα….. τα τελευταία χρόνια κλινικές μελέτες το έχουν επιβεβαιώσει……

Έτσι θα απομακρύνετε την οσμή από μούχλα στο σπίτι..

Εικόνα
Μία από τις πιο επίμονες και δύσκολες για την απομάκρυνσή τους οσμές στο σπίτι είναι η χαρακτηριστική μυρωδιά της μούχλας.  Πολλοί άνθρωποι την περιγράφουν και ως μυρωδιά “από κλεισούρα” και δεν έχουν άδικο, αφού η μούχλα είναι πολύ πιθανό να έχει αναπτυχθεί σε κλειστό χώρο που δεν αερίζεται καλά.

Ψεύτικο ή Αληθινό; Όλη η Αλήθεια για τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα!

Εικόνα
Μπορεί να επιμένετε στα ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα γιατί η οικολογική σας συνείδηση δεν σας το επιτρέπει. Τι λένε όμως οι αριθμοί; Λατρεύετε να τραγουδάτε «Ω! Έλατο, Ω! Έλατο» ακόμα κι αν... απέναντι σας βρίσκεται ένα τεχνητό δέντρο γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια.

«Κόλλησε ο μεταβολισμός μου» ή « Δεν χάνω κιλά γιατί έχω έναν αργό μεταβολισμό» κι αν ναι πως «ξεκολλάει»;

Εικόνα
Σίγουρα θα έχετε ακούσει ανθρώπους που ακολουθούν ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος να λένε φράσεις όπως «Κόλλησε ο μεταβολισμός μου» ή « Δεν χάνω κιλά γιατί έχω έναν αργό μεταβολισμό». Φράσεις που κάποιες φορές αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της κατάστασης και κάποιες άλλες φορές χρησιμοποιούνται για να

Δείτε τι κάνει ο φούρνος μικροκυμάτων στα φυτά!

Εικόνα
Παρακάτω παρουσιάζεται ένα επιστημονικό πείραμα από μία κοπέλα. Σε αυτό πήρε φιλτραρισμένο νερό και το χώρισε σε δύο μέρη.

Φτιάξτε μόνοι σας και πανεύκολα το αποσμητικό για τις μασχάλες σας !!!

Εικόνα
Σας δίνω μια  πανεύκολη συνταγή , που τα υλικά της υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις κουζίνες. Έφτιαξα πολύ περισσότερη δόση για  να δωρίσω και σε κάποιες φίλες μου, για να τεστάρω το πόσο καλό ή όχι είναι το  αποσμητικό  μου.

Πονάτε;;; Δεν πάει το μυαλό σας τι είναι αυτό που προκαλεί τον πόνο...

Εικόνα
Tο σώμα μας έχει την δική του φωνή και αντιλαμβάνεται ότι μας συμβαίνει. Οπως είναι φυσικό και η κακή ψυχολογία «χτυπάει» το σώμα μας. Πού χτυπάει; Η ακαμψία του σώματος αντιπροσωπεύει την ακαμψία του νου μας.

ΓΑΣ Κοπανού – Ατρόμητος Διαβατού 1-0

Εικόνα
Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ Κοπανού, σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!

Τον αποκαλούσαν τρελό: Μετά από 22 χρόνια όμως όλοι τον επαινούσαν και τον ευχαριστούσαν… Δείτε γιατί…

Εικόνα
Πόσοι θα έκαναν κάτι παρόμοιο; Το όνομα του ήταν Dashrath Manjhi και του πήρε 22 χρόνια. Στην αρχή οι άνθρωποι γελούσαν μαζί του. Χρόνια μετά του έφερναν τρόφιμα και εργαλεία για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε.  Όταν τελείωσε, όλοι τον επαίνεσαν.

Απολυμάνετε το πλυντήριο ρούχων και πιάτων, εύκολα και οικονομικά...

Εικόνα
Σύμφωνα με σχετικές μελέτες και οι δύο αυτές συσκευές φιλοξενούν στα εσωτερικά τους μέρη μεγάλους αριθμούς μικροβίων κα παθογόνων οργανισμών, που μπορεί να βλάψουν την υγεία μας.

Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει τα πάντα.. εκτός από το θάνατο..

Εικόνα
«Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο» μήνυμα από την αρχαία Ανατολή. Ιστορία του  Το λάδι του Μαύρου Κύμινου ονομάζεται “ λάδι των Φαραώ”, διότι βρέθηκε σε τάφο του Tutankhamen και άλλων αιγυπτίων Φαραώ.

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ – Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τον πόνο της μέσης;

Εικόνα
Μπορεί να μην νιώσει ποτέ κανείς στη ζωή του τον πόνο του κολικού του νεφρού, αλλά σίγουρα θα νιώσει τον πόνο της μέσης ή του αυχένα. Αρκετές φορές είναι τόσο έντονος και βασανιστικός που πολλοί καταφεύγουν σε διάφορα ευφάνταστα μέσα για να τον καταπολεμήσουν.

Δείτε το Παλάτι της Κνωσού σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση [Βίντεο]

Εικόνα
Το παλάτι της Κνωσού ανακατασκευασμένο σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση.

Στο ανθρώπινο DNA δεν υπάρχει εγγραφή θανάτου! Ο θάνατος είναι ιός

Εικόνα
Χρειάζονται γρήγορες και αποτελεσματικές πράξεις ευφυούς καλοσύνης, πνευματικό αντάρτικο με συνεχείς αλλαγές στον τρόπο δράσης ώστε να μην εντοπίζεσαι από το σύστημα

NASA ανακοινώνει πως υπάρχουν Αστροπύλες-Stargates γύρω στον πλανήτη μας (video)

Εικόνα
Αστροπύλες, μαγνητικές πύλες, χρονοδίνες: συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν δώσει αυτές τις έννοιες των ανοιγμάτων στο χωροχρόνο για να εξηγήσουν πως οι ταξιδιώτες από πολύ μακρινά βασίλεια του χώρου, του χρόνου ή και των 2 έφτασαν στη Γη.

7 Σίγουροι Τρόποι για να Ζεστάνετε Γρήγορα ένα Κρύο Δωμάτιο..

Εικόνα
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ζεστάνετε ένα κρύο δωμάτιο. Κάποιοι από αυτούς θέλουν χρόνο και χρήμα και άλλοι είναι απλοί και μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ εύκολα. Δείτε μερικά έξυπνα κολπάκια για να προφυλαχθείτε από το κρύο (και την υγρασία) μέσα στο σπίτι.

Κότσι στο μεγάλο δάχτυλο: Τι ακριβώς συμβαίνει και τι να κάνετε..

Εικόνα
Το κότσι δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένας μεγάλος κάλος που δημιουργείται συνήθως στην εξωτερική πλευρά της βάσης του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού.

14 Τρόποι να Χρησιμοποιήσετε τη Ζάχαρη (Πέρα από τα Γλυκά)

Εικόνα
Μπορεί οι διατροφολόγοι να συνιστούν να πετάξουμε τη ζάχαρη στα σκουπίδια, ωστόσο πριν το κάνετε διαβάστε παρακάτω. Μπορεί τη ζάχαρη που όντως πρέπει να αφαιρέσετε από τη διατροφή σας να την χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού μέσα στο σπίτι; Που; Για δείτε!

Κάντε το Κλασικό σας Σπίτι Μοντέρνο με 6 Κινήσεις..

Εικόνα
Είτε βρεθήκατε να μένετε στο κλασικά διακοσμημένο σπίτι των γονιών σας, είτε είχατε επιλέξει αυτού του είδους τη διακόσμηση όταν πρωτομπήκατε, πλέον χρειάζεστε άμεσα μια αλλαγή. Η μοντέρνα διακόσμηση δεν είναι ούτε δύσκολη ούτε ακριβή. Ορίστε πώς θα την κατακτήσετε.

"ΕΧΕΤΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΤΗΡΑ; KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

Εικόνα
Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές! Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό πείραμα φυσικής.

Παντού Ελλάδα: Palacio de las Grecas στην κεντρική Αμερική..

Εικόνα
Από ενάρξεως ύπαρξης των εθνών-κρατών, έγινε προσπάθεια να «συρρικνωθεί» ο Ελληνισμός και να περιοριστεί σε όσο το δυνατόν μικρότερα σύνορα. Έπειτα επιχείρησαν -και εν μέρει το κατάφεραν- να μας πείσουν πως Έλληνες δεν υπάρχουν σήμερα. Ότι το έθνος των Ελλήνων έχει «μπασταρδευτεί, ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, ότι, ότι…Τους διέφυγε όμως κάτι· Έλληνας δεν είναι μόνο ο Ελλαδίτης αλλά αντιθέτως υπάρχουμε εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, κάτι που φαίνεται και από το πλήθος των Ελληνογενών που σας παρουσιάζουμε εδώ και κάποιον καιρό.

Ο λόγος που «διεκδικούν» Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το Αιγαίο!

Εικόνα
Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000 δολάρια!!! Να γιατί «διεκδικούν» οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΑΣΥ ΗΜΑΘΙΑΣ σε ΣΥΣΚΕΨΗ στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΒΕΡΟΙΑΣ στις 19 ΝΟΕΜΒΡΗ

Εικόνα
ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΣΥΣΚΕΨΗ για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΑΓΩΝΑ της ΑΓΡΟΤΙΑΣ                Συνάδελφοι αγροτο-κτηνοτρόφοι της Ημαθίας         Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τεράστια προβλήματα επιβίωσης με τα προαπαιτούμενα μέτρα του ψηφισμένου από κυβέρνηση & ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι 3 ου μνημονίου ( αύξηση ΦΠΑ στα εφόδια από το 13% στο 23%, αύξηση της φορολογίας από το 13% στο 26% από το πρώτο ευρώ στο σύνολο των εισοδημάτων-ενισχύσεων-αποζημιώσεων, υπερτριπλασιασμό της προκαταβολής φόρου από το 27,5% στο 100%, τριπλασιασμός της ασφαλιστικής εισφοράς στον ΟΓΑ,…).

Ατρόμητος Διαβατού – ΦΑΣ Νάουσα 0-0

Εικόνα
Τη δεύτερη απώλεια βαθμών σημείωσε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα, κόντρα στον αποφασιστικό Ατρόμητο Διαβατού που με τον σημερινό βαθμό έφτασε τους 8 στο πρωτάθλημα.

Μυστήριο με ένα δάσος που φαίνεται ότι ανασαίνει το έδαφος...

Εικόνα
Μιας και κοιτάμε τα μη φυσιολογικά του κόσμου μας….   ΚΑΝΑΔΑΣ ένα δασος που φαίνεται ότι ανασαίνει το έδαφος …

Αστικά

Εικόνα
Το πρόγραμμα δρομολογίων των αστικών Βέροιας για Διαβατό:  Από την  Παρασκευή  01/07/2016 ισχύει το Θερινό πρόγραμμα δρομολογίων. Προς Διαβατό... Καθημερινές 6:10 7:00 7:35 8:00 8:30 9:00 9:30 10:00 10.45 ΤΡΙΤΗ 11:00 11:30 12:00 12:40 13:00 13:40 14:05 14:45 16:10 17:30 18:30 19:30 20:30 21:30 Σάββατο 7:00 7:35 8:00 9:00 10:00 11:00 11:30 12:00 13:00 13:55 14:45 16:10 17:30 18:30 20:00 21:35 Κυριακή 8:00 10:00 11:00 14:45 16:10 17:30 18:30 20:00 21:30

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ..

Εικόνα
Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες AΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!!! Τα τελευταία χρόνια ανθεί η εναλλακτική ιατρική, ως σύνολο μεθόδων που κείνται πέρα από την κατεστημένη επιστημονική ιατρική και εμφανίζουν συγγένεια με θεραπευτικές μεθόδους που απαντούν στις παραδοσιακές κοινωνίες.

Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

Εικόνα
Είναι όμορφη, έξυπνη και εμπνέει σιγουριά: ο λόγος για την κλειδαριά August που σας «επιτρέπει» να ξεχάσετε τα κλειδιά σας και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.

4 Αόρατα Πράγματα που Κάθε Σπίτι θα Έπρεπε να Έχει..

Εικόνα
Κάθε σπίτι πρέπει να έχει χρώματα, όμορφα λουλούδια και διακόσμηση που σας φτιάχνει τη διάθεση και σας χαλαρώνει. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που μπορεί να μην φαίνονται αλλά είναι απαραίτητα στη δημιουργία ενός φανταστικού σπιτιού με θετική αύρα.

Η ανάπτυξη από την ενδομήτρια ζωή ως τη νηπιακή ηλικία

Εικόνα
Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας διοργανώνει μια όμορφη ομιλία για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών στα πρώτα χρόνια της ζωής τους με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κυρία   Αντιγόνη Συμεωνίδου,Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Πέντε τροφές που εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά...

Εικόνα
Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες... και συμπεριέλαβε τις παρακάτω 5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς... Βρώμη Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά.

Κεραυνός Επισκοπής – Ατρόμητος Διαβατού 0-2

Εικόνα
Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο Διαβατού στην Επισκοπή και με τους 7 βαθμούς, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Παράλληλα οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να «σπάσουν» το νικηφόρο σερί του Κεραυνού, που γνώρισε την πρώτη ήττα στην έδρα του ενώ

Η τρίτη άλωση της Πόλης. 60 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά του 1955.

Εικόνα
Η τρίτη άλωση της Πόλης. 60 χρόνια απο τα Σεπτεβριανά του 1955 είναι το θέμα της ομιλίας που θα γίνει την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου απο τον Δικηγόρο & Μ Sc  Κανονικού Δικαίου  κ.Νικόλαο Τσιρέλη  στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων Κατερίνης και των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ.

Τι σημαίνουν τα όνειρα μας - Ενας ψυχολόγος εξηγεί

Εικόνα
Λένε πως κάθε βράδυ κατά μέσο όρο βλέπουμε 4-7 όνειρα και το πρωί όταν ξυπνάμε τα θυμόμαστε κατά το ήμισυ και μετά από λίγα λεπτά τα ξεχνάμε. Πολλοί ψυχολόγοι έχουν ασχοληθεί με την ερμηνεία τους, ενώ άλλοι έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια.

Αυξήσετε τις θετικές δονήσεις του σπιτιού σας..

Εικόνα
Το σπίτι είναι όπως η καρδιά. Πάντα το πίστευα. Αλλά είναι επίσης το σπίτι όπου η ψυχή είναι. Το πνεύμα της ενέργειας μας καθορίζει το περιβάλλον μας. Έχουμε πραγματικά αρνητικές στιγμές στη ζωή μας, είτε πρόκειται για διαφωνίες με τους συζύγους μας είτε για αναρρωτικές άδειες.... Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να αυξήσετε τη δόνηση του σπιτιού σας μια φορά στο τόσο. Θα σας καθοδηγήσω πώς γίνεται.

12 τρομακτικά γεγονότα για το γάλα... (video)

Εικόνα
Σουηδική έρευνα αποκαλύπτει  Μια μεγάλη μελέτη παρατήρησης στη Σουηδία έδειξε ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν περισσότερα από 3 ποτήρια γάλα την ημέρα είχαν σχεδόν διπλάσια θνησιμότητα πάνω από 20 χρόνια σε σύγκριση με τις γυναίκες που καταναλώνουν λιγότερο από ένα ποτήρι την ημέρα. Επιπλέον, οι υψηλές καταναλώτριες γαλακτοκομικών δεν είχαν βελτίωση στην υγεία των οστών.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού 3-0

Οι «κυανοκίτρινοι» επικράτησαν με σκορ 3-0 του Ατρόμητου Διαβατού, έφτασαν τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία, μετά το πολύ μέτριο ξεκίνημα. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανόλευκοι» παραμένουν στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία νίκη σε 7 αγώνες αλλά και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 4 γκολ.... Περισσότερα εδώ