Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2015

Διαβατός Ημαθίας

8 χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε παγάκια..

Εικόνα
Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείτε να βάλετε στις παγοθήκες σας και να διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητά σας. Διαλέξαμε 8 από τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε.

Εξαφανίστε τη Φαγούρα από τσίμπημα κουνουπιού και την κοκκινίλα στο Λεπτό!

Εικόνα
Ένα από τα πιο κοινά τσιμπήματα του καλοκαιριού βρίσκει τον μάστορά του και μάλιστα στην κουζίνα σας! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να εξαφανίσετε τα σπυράκια από τσίμπημα κουνουπιού…

Πενθήμερο φεστιβάλ ταγκό στον Παλιό Παντελεήμονα..

Εικόνα
  ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Κ.Π.Ε. ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/6 ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/6/2015 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ πραγματοποιείται τις επόμενες ημέρες στις πλαγιές του Ολύμπου.

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Εικόνα
H blogger Kristin Jackson ένωσε τις δυνάμεις της με διάσημους designers προκειμένου να ανακαινίσει την κουζίνα στο σπίτι της. Όλοι μαζί συνεργάστηκαν και κάνανε κάποιες αλλαγές που είναι άκρως εντυπωσιακές. Ο χώρος μετατράπηκε από μια ξεπερασμένη κουζίνα σε έναν πανέμορφο και φωτεινό χώρο.

Αδυνατίστε με βότανα..

Εικόνα
Oρισμένα βότανα μπορούν να συμβάλουν στην απώλεια βάρους, προσφέροντας μια πρόσθετη ώθηση στο ρυθμό του μεταβολισμού. Aυτό το επιτυγχάνουν χάρη στα ένζυμα και στις βιταμίνες που περιέχουν, τα οποία «ενεργοποιούν» τόσο τα όργανα που επεξεργάζονται το λίπος (π.χ. τη χοληδόχο κύστη, που ρευστοποιεί τα λίπη) όσο και τις απεκκριτικές οδούς του οργανισμού. 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ

Εικόνα
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του Αμερικάνικου Υπουργείου Γεωργίας σε 48 φρούτα και λαχανικά , το 65% των δειγμάτων βρέθηκαν θετικά σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Με αυτό το Gadget το αυτοκίνητο σας δεν θα "Βράσει" Ποτέ Ξανά!

Εικόνα
Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο δεινοπαθεί όταν το παρκάρετε στον ήλιο. Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις βλάβες που του προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Θεραπεία του... ματιάσματος

Εικόνα
Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορούμε να θυμηθούμε να νιώθουμε μια ξαφνική αδιαθεσία που δεν μπορούμε να αιτιολογήσουμε την προέλευσή της και οι άλλοι γύρω μας να λένε, ή κι εμείς να σκεφτόμαστε, ότι θα πρέπει να μας έχουν ματιάσει. «Μάτι είναι…» είναι η συνήθης έκφραση που χρησιμοποιείται  και, τότε, κανείς πρέπει να αναζητήσει βοήθεια για να τον ξεματιάσουν.

10 Tips για να Κρύψετε Έξυπνα στο Σπίτι Όλα Όσα Δεν Θέλετε να Φαίνονται

Εικόνα
Όλοι έχουμε στα σπίτια μας αντικείμενα που προτιμάμε να μην είναι σε κοινή θέα. Δείτε έξυπνα tips για να τα κρύψετε και να μην ξανάρθετε ποτέ σε δύσκολη θέση.

Κρατήστε τα Κοτσάνια και τις Φλούδες από τα Λαχανικά...έξυπνα Tip

Εικόνα
Μην πετάτε τα κοτσάνια και τις φλούδες όταν καθαρίζετε λαχανικά. Δείτε το tip που θα αναβαθμίσει τη μαγειρική σας με μία κίνηση. Όλα στη φύση είναι σοφά φτιαγμένα και τίποτα από ό,τι τρώγεται δεν είναι για πέταμα.

8 Λόγοι που δε θα Γίνετε ποτέ Πλούσιοι!

Εικόνα
Αν επιθυμείς κάποια στιγμή στη ζωή σου να γίνεις πλούσια αλλά βλέπεις πως

Αυτή είναι η τροφή που σώζει από σοβαρές ασθένειες και δεν την τρώει κανένας!

Εικόνα
Αν υπάρχει κάποια τροφή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι είναι σίγουρα αυτή ενώ σπάνια συναντάμε στη φύση μία τροφή που είναι τόσο ισχυρή και ευεργετική για τον ανθρώπινο οργανισμό… Η επιστημονική της ονομασία είναι ... Chenopodium quinoa , αλλά είναι ευρέως γνωστή ως κινόα.