Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2015

Διαβατός Ημαθίας

Μελίκη: Σήμερα αναβίωση παραδοσιακού γάμου..

Εικόνα
Φέτος οι ρόλοι άλλαξαν και πάλι , ο παραδοσιακός γάμος και φέτος θα έχει πολύ αγωνία. Γαμπρός από την Μελίκη και τρεις πανέμορφες νύφες οι οποίες θα συναγωνιστούν για τον κούκλο γαμπρό, θα ζυμώσουν θα υφάνουν και θα αρμέξουν.

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΣ Ειρηνούπολης 1-2

Εικόνα
Τη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΑΣ Ειρηνούπολης, διατηρώντας τη θέση του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος όπου ο Ατρόμητος είχε το πάνω χέρι, πήρε τα ηνία στη συνέχεια και κατόρθωσε με τέρματα των Γιώργου Σαμψωνίδη και Χρήστου Καραγιάννη να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Βέροια: Σήμερα 15/02/2015 νέο συλλαλητήριο στήριξης της κυβέρνησης

Εικόνα
Νέο συλλαλητήριο στήριξης της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια, αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 5μμ. πηγή:  www.pliroforiodotis.gr

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού 2-2

Εικόνα
Όπως άλλωστε αναμενόταν, το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου ήταν αμφίρροπο και ιδιαίτερα συναρπαστικό ως προς την εξέλιξη του. Δύο ομάδες με σημαντική παρουσία και στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά πάντα στο κυνήγι των βαθμών λόγω της ιδιομορφίας του φετινού πρωταθλήματος, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους 80 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γιαννακοχώρι.

Καμμένος: «Δε θα βγούμε στη βίζιτα για χρήματα, εμείς δεν πέφτουμε στα τέσσερα»!

Εικόνα
Χαρακτήρισε «αλητεία» την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα από τις 11 Φεβρουαρίου - «Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν όσα προτείνουμε, έχει καλώς»

Φίλιππος Μέσης – Ατρόμητος Διαβατού 2-2

Εικόνα
To «μπαμ» της αγωνιστικής από τον Φίλιππο Μέσης! Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου, κόντρα στα προγνωστικά αλλά και στις γνωστές… θεωρίες συνωμοσίας που προηγούνται τέτοιου είδους παιχνίδια, παραχώρησε ισοπαλία στον Ατρόμητο Διαβατού ενώ πέτυχε δύο τέρματα όταν στα προηγούμενα 19 παιχνίδια είχε πετύχει συνολικά 9! Και λέμε για το ότι παραχώρησε ισοπαλία, καθώς οι «κυανόλευκοι» έκαναν το 2-2 στο 89ο λεπτό και ενώ 9 λεπτά περίπου πριν, ο Φίλιππος είχε ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση από το σημείο του πέναλτι. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Ηχηρή παρέμβαση Ομπάμα υπέρ της Ελλάδας - Σταματήστε να στύβετε χώρες που βρίσκονται σε ύφεση!

Εικόνα
Ξαφνική και ηχηρή παρέμβαση από τον Μπάρακ Ομπάμα υπέρ της Ελλάδας έγινε την Κυριακή με φανερό σκοπό από την πλευρά της Ουάσιγκτον να ακούσει το Βερολίνο. Ο  Αμερικανός Πρόεδρος  αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη για χώρες όπως η Ελλάδα και τόνισε ότι δεν μπορεί να πιέζονται αυτές οι χώρες που βρίσκονται σε λιτότητα.

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης 3-2

Εικόνα
Δύο ομάδες με ξεχωριστή δυναμική και στο φετινό πρωτάθλημα αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού. Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με συνεχόμενη βροχή, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη στα…σημεία και αναρριχήθηκε εκ νέου στην τέταρτη θέση βαθμολογίας με 31 βαθμούς.