Διαβατός Ημαθίας

«Ντυμένα» Κρεβάτια;Το Trend που Ήρθε για να Μείνει!

Τα όνειρα τα χρωματιστά παραμένουν ασύλληπτα όσες ονειροπαγίδες και αν
στηθούν. Μπορούν να στριμωχτούν για λίγο σε λέξεις, σημειώσεις, αναμνήσεις αλλά πάντα ο ύπνος θα τα φυγαδεύει μακριά σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Η ευεξία που νιώθετε μετά από έναν χαλαρωτικό ύπνο, μεγιστοποιείται όταν, ξυπνώντας, πραγματικά απολαμβάνετε τις πρώτες εικόνες του χώρου σας.
Βγάλτε το «ασπρόμαυρο» από τη ζωή σας και δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου. Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φτιάξετε το κρεβάτι των ονείρων σας μέσα από μία γκάμα ατελείωτων συνδυασμών; Να επιλέγετε το μοντέλο, το υλικό και τα χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σας κάνοντας την κρεβατοκάμαρα σας μοναδική; Η δική σας επιλογή, για τη δική σας κρεβατοκάμαρα!
Μία είναι η λύση για το κρεβάτι που έχετε ονειρευτεί: Το «ντυμένο» κρεβάτι. Με το συνδυασμό 4 επιμέρους στοιχείων, μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ στο υπνοδωμάτιό σας ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή σας… Επιλέξτε την κατάλληλη βάση για το στρώμα σας, το κεφαλάρι που ταιριάζει στην αισθητική σας, το ύφασμα που σας εκφράζει και το design των ποδιών της αρεσκείας σας.
thehomeissue_mediastrom_ntymenakrevatia002
Γιατί να επιλέξετε τα ντυμένα κρεβάτια;
  1. Προσωπικό στυλ: Δώστε το προσωπικό σας ύφος & στυλ και δημιουργήστε την κρεβατοκάμαρα σας όπως εσείς ονειρεύεστε.
  2. Ποικιλία επιλογών: Διαμορφώστε την εμφάνιση του υπνοδωματίου σας , με χαμηλό κόστος & εύκολο τρόπο, μέσω της αλλαγής των υφασμάτων από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε παστέλ, γήινα, έντονα, εμπριμέ & ethnic χρώματα και σχέδια.
  3. Ευκολία: Χάρη στα αφαιρούμενα καλύμματα, τα οποία καθαρίζονται εύκολα, μπορείτε να αλλάζετε ξανά και ξανά τον προσωπικό σας χώρο.
  4. Ευελιξία: Κάθε κρεβάτι προσαρμόζεται στα μέτρα του δικού σας χώρου, καθώς κατασκευάζονται σε όλες τις πιθανές διαστάσεις.
  5. Ανανέωση: Αλλάξτε την εικόνα της κρεβατοκάμαρας σας εύκολα, γρήγορα & οικονομικά αλλάζοντας μόνο το κεφαλάρι, σε γραμμή minimal, κλασική, νεοκλασική & μοντέρνα.
  6. Λειτουργικότητα: Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό η βάση και το στρώμα είναι στην ίδια ακριβώς διάσταση. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε όλη την επιφάνεια του κρεβατιού για ακόμη πιο απολαυστικό ύπνο.
  7. Mix and match: Τολμήστε να δημιουργήσετε τα πιο ιδιαίτερα κρεβάτια χάρη στην δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικού χρώματος ή/και σχεδίου υφάσματος σε κεφαλάρι και βάση.
  8. Αυτονομία: Συνδυάζονται με όλα τα στυλ επίπλων κρεβατοκάμαρας άρα μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ανανεωμένο υπνοδωμάτιο αλλάζοντας μόνο το κρεβάτι σας.
  9. Πρακτικότητα: Επιλέξτε βάση με ευρύχωρο ενιαίο αποθηκευτικό χώρο που θα δώσει λύση σε «πρακτικά» θέματα.
  10. Ηρεμία: Εξασφαλίζουν έναν ήσυχο ύπνο χωρίς να τρίζουν.
  11. Αντοχή: Δεν φθείρονται ούτε γρατσουνίζονται όπως τα υπόλοιπα κρεβάτια.
  12. Ασφάλεια: Δεν διαθέτουν αιχμηρές γωνίες που μπορούν να τραυματίσουν.
thehomeissue_mediastrom_ntymenakrevatia003
Η συλλογή Bedrooms της Media Strom ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική της, ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στη μόδα των υφασμάτων και των αξεσουάρ υπνοδωματίου αλλά πάνω απ’ όλα διακρίνεται για την φαντασία της.
Μέσα από μία έξυπνη εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε διαδικτυακά την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας και να την δείτε να γίνετε πραγματικότητα μέσα από την οθόνη σας στην άνεση του καναπέ σας. Δημιουργήστε τώρα την δική σας!
thehomeissue_mediastrom_ntymenakrevatia004
Γνωρίστε τη νέα συλλογή κρεβατιών και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ύπνου στο νέο e-shop www.mediastrom.com.

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;