Διαβατός Ημαθίας

Εχθές 25/12/2015: Ακόμη μια εξαιρετική εκδήλωση του 'Ευστάθιου Χωραφά' (βίντεο)

Για ακόμη φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ευστάθιος Χωραφάς" παρέδωσε "μαθήματα"
οργάνωσης και ζηλευτής λειτουργίας!!!

Πλέον αποτελεί κανόνα και δεδομένο ότι αυτός ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πατρίδας έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και καθημερινά στέλνει τα δικά του μηνύματα.



 Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε ένα χωριό της Ημαθίας, αυτοί οι απλοί άνθρωποι της καθημερινότητας, βιοπαλαιστές, αγρότες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ίδρυσαν και λειτουργούν με πραγματικά θαυμαστό τρόπο, έναν Σύλλογο που όλο και μεγαλώνει, έναν Σύλλογο που παράγει και υπηρετεί παράδοση, αξίες και οράματα.

 

 Ανήμερα των Χριστουγέννων στο κέντρο "Σείριος" ο "Ευστάθιος Χωραφάς" πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του και φυσικά δεν έπεφτε καρφίτσα στην αίθουσα.

Άψογη οργάνωση όπως πάντα και ένας καλλιτεχνικός και παραδοσιακός πλούτος του ξεκινάει από τις πιο μικρές ηλικίες.

Κορίτσια και αγόρια με καθαρά βλέμματα, με λεβεντιά και περηφάνια, με πίστη σ' αυτό που κάνουν και το υπηρετούν με την ψυχή τους...

Επειδή τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν πάντα τα νοήματα και τα μεγέθη, δείτε το βίντεο από τα χορευτικά τμήματα. Προσέξτε το φινάλε... Είναι συγκλονιστικό!!!

Πόντιοι λεβέντες...Αυτή η ράτσα η ατσαλένια!!!


Για την ιστορία... Στην κατάμεστη αίθουσα ήταν παρόντες μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος απένειμε και την τιμητική πλακέτα στον τιμηθέντα Πλούταρχο Χαριτίδη, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης, ο ντιδήμαρχος Οικονομικών, Στέλιος Ασλάνογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βέροιας Μαρία Παπαϊωάννου, Σάκης Κουλουριώτης  και Δημήτρης Τραπεζανλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, Ηλίας Μπόλος, τα προεδρεία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και του Συλλόγου Μικρασιατών.

πηγή

Post by Διαβατινός
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!