Διαβατός Ημαθίας

Χαλκός: Η νέα μόδα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που χαλάει κόσμο..

Περάσαμε τη μόδα του κόκκινου, χρυσού, ασημί, πολύχρωμου στολισμού και φτάσαμε 2η 
Δεκεμβρίου του 2015 για να επιδοθούμε όλοι στο Copper, τη φετινή τάση που θα δώσει περίσσια λάμψη στο σπίτι μας.
Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Ανναστέλλα Λαζάρου μας βάζει στο κλίμα.

«Copper, σημαίνει χαλκός. Βέβαια σε αυτό το νέο trend που έκανε πέρσι δυναμικά την εμφάνισή του στο εξωτερικό και εισβάλλει δειλά δειλά και στα εγχώρια καταστήματα για να προχωρήσει και εντός της οικίας μας, ο χαλκός κυριαρχεί βασικά ως χρωματισμός και κατά δεύτερον ως υλικό. θυμίζει το τρίτο χρώμα του χρυσού του cartier, το ροζ και το συναντούμε κυρίως σε διακοσμητικά και φωτιστικά οι φόρμες των οποίων φέρνουν στο μυαλό κάτι από τα 60’s».

Τι το κάνει όμως να διαφέρει από το ασημί και το χρυσό που έχουμε συνηθίσει; «Αρχικά είναι πιο ζεστό και από τα δύο, ενώ παράλληλα είναι πιο κλασσικό από το inox και πιο μοντέρνο από το χρυσό. Κοινώς, φέρνει τη χρυσή τομή, σκοπεύοντας να πιάσει όλα τα γούστα».

«Κοιτάζοντας τα αντικείμενα, σου προκαλούν την εντύπωση πως πρόκειται για συλλεκτικά, μοναδικά, πολύτιμα. Αν τώρα σου αρέσει αλλά δεν μπορείς να φανταστείς με τι να το συνδυάσεις, σου λέω πως δένει υπέροχα με ανοιχτόχρωμα ξύλα, με το λευκό αλλά και με παστέλ χρωματισμούς, αποδίδοντας ένα ρομαντικό trendy χαρακτήρα με θηλυκή υπόσταση».Ιδού μερικές ιδέες για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις κι εσύ την πιο trendy Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Τα "Τρικ" της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

Νάουσα: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις - Αποζημιώσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και φορείς

Βρέθηκε στην Σιβηρία Αρχαία Ταφή Γυναίκας Ιέρειας του Διονύσου..