Διαβατός Ημαθίας

Απίστευτη Κλειδαριά που Ανοίγει από το Κινητό σας!

Είναι όμορφη, έξυπνη και εμπνέει σιγουριά: ο λόγος για την κλειδαριά August που σας
«επιτρέπει» να ξεχάσετε τα κλειδιά σας και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας.
Ο διάσημος σχεδιαστής Yves Behar σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Jake Johnson πρόσφατα παρουσίασαν την έξυπνη κλειδαριά August χάρη στην οποία η ασφάλεια του σπιτιού σας βρίσκεται κυριολεκτικά στα δάχτυλά σας!
Η κλειδαριά επικοινωνεί με το κινητό σας και ανοίγει την πόρτα σας αυτόματα.
Η κλειδαριά επικοινωνεί με το κινητό σας και ανοίγει την πόρτα σας αυτόματα.
Η κλειδαριά August λειτουργεί σαν άτυπος «θυρωρός» του σπιτιού σας μιας και σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα σας μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής στο κινητό σας. Χρησιμοποιώντας Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE), η κλειδαριά επικοινωνεί και συγχρονίζεται με τον σύρτη της πόρτας σας και την ανοίγει λίγο πριν φτάσετε στο κατώφλι της. Ακόμα καλύτερα: η κλειδαριά σάς επιτρέπει να καλείτε ή να αφήνετε φίλους και συγγενείς να μπουν στο σπίτι σας ακόμα κι όταν εσείς είστε διακοπές. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, σας δίνει τη δυνατότητα να τους στέλνετε προσκλήσεις με συγκεκριμένη προθεσμία, πέραν της οποίας, η είσοδός τους στο χώρο σας ακυρώνεται.
Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της; Η κλειδαριά, η οποία ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι διαθέσιμη σε πολλά διαφορετικά χρώματα και μπορεί να τοποθετηθεί στην ήδη υπάρχουσα πόρτα σας μέσα σε 15 μόλις λεπτά. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της είναι μεγάλη καθώς οι μπαταρίες της χρειάζονται αλλαγή σε ετήσια βάση, ενώ το κόστος της δεν ξεπερνά τα 150€.
Και κάτι τελευταίο: δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε τι γίνεται σε περίπτωση που κλείσει το κινητό από μπαταρία καθώς μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα κλειδιά σας!
Με την κλειδαριά August μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του σπιτιού σας για κάποιον επισκέπτη ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
Με την κλειδαριά August μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του σπιτιού σας για κάποιον επισκέπτη ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι