Διαβατός Ημαθίας

Αυξήσετε τις θετικές δονήσεις του σπιτιού σας..

Το σπίτι είναι όπως η καρδιά. Πάντα το πίστευα. Αλλά είναι επίσης το σπίτι όπου η ψυχή
είναι. Το πνεύμα της ενέργειας μας καθορίζει το περιβάλλον μας. Έχουμε πραγματικά αρνητικές στιγμές στη ζωή μας, είτε πρόκειται για διαφωνίες με τους συζύγους μας είτε για αναρρωτικές άδειες.... Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να αυξήσετε τη δόνηση του σπιτιού σας μια φορά στο τόσο. Θα σας καθοδηγήσω πώς γίνεται.

Εδώ 10 τρόποι..

1. Φασκόμηλο και θυμίαμα.
Τόσο το φασκόμηλο όσο και το θυμίαμα χρησιμεύουν ως τρόποι για να καθαρίσει η ενέργεια του σπιτιού σας. Το Φασκόμηλο καθαρίζει την ανεπιθύμητη ενέργεια από οποιοδήποτε δωμάτιο. Το Θυμίαμα έχει βρεθεί επίσης ως θεραπεία για την κατάθλιψη! Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει ένα παράθυρο για να επιτρέψει τον καπνό να φύγει, και την αρνητική ενέργεια, να γλιστρήσει έξω.

2. Καθαρίστε την... ακαταστασία.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό για μένα από το να κάνω κάποια καθαρισμό στην ακαταστασία. Ρωτήστε τον εαυτό σας, "χρειάζομαι πραγματικά αυτό;", όταν πρόκειται για αντικείμενα στο σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι να δωρίσετε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και καταστήματα λιτότητας και ό, τι απλά να πετάξετε. Η εκκαθάριση στο χώρο σας θα επιτρέψει στην ενέργεια να ρέει πιο ελεύθερα.

3. Κρατήστε λαμπτήρες με αλάτι Ιμαλαΐων.
Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων είναι περισσότερο από ουσία για το μαγείρεμα και οι λαμπτήρες είναι κάτι περισσότερο από την αισθητική. Οι λάμπες αλατιού διώχνουν μακριά τα αρνητικά σωματίδια ιόντων, τα οποία προσκολλώνται σε σωματίδια θετικά ιόντα (που δεν θέλουμε πραγματικά στον αέρα μας.) Έτσι προκαλούμε την εξουδετέρωσή τους.

4. Τραγουδείστε, χορέψτε, διασκεδάστε...
Αν τα αρνητικά συναισθήματα και οι δραστηριότητες σας φέρνουν την αρνητική ενέργεια, στη συνέχεια, η διασκέδαση φορές φέρνει την θετική ενέργεια! Παίξτε κάποια μουσική και διασκεδάστε. Τραγουδήστε! Χορέψτε! Κάνετε ένα πάρτι! Έχουν καλή επίδραση σε γενικές γραμμές.

5. Ανάψτε κεριά με κερί μέλισσας.
Τα κεριά εκπέμπουν μία απαλή, καταπραϋντική κίτρινη λάμψη που βοηθά στη μείωση του στρες και κάνει το κλίμα να αισθανθούμε καλά. Επιπλέον μυρίζουν πολύ ωραία.

6. Η πρακτική του διαλογισμού.
Όταν διαλογιζόμαστε, είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια από το αυρικό μας πεδίο . Αν θέλετε ένα σπίτι με μια υψηλότερη δόνηση, εσείς πρέπει να έχοτε μια υψηλότερη δόνηση.

7. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια.
Τα αιθέρια έλαια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποια θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Μυρίζουν πάρα πολύ καλά.

8. Φέρτε ορισμένα φυτά στο σπίτι.
Έχω ένα πρόβλημα με φυτό εσωτερικού χώρου που δεν είναι πραγματικά ένα πρόβλημα. Έχω πάρα πολλά; Πιθανώς. Είναι η δόνηση του σπιτιού μου αυξημένη; Μπορείτε να το διαπιστώσετε! Γιατί; Τα φυτά είναι η ζωή, και τα φυτά φέρνουν θετικές δονήσεις. Τα πράσινα φύλλα τους και τα όμορφα λουλούδια ζωντανεύουν κάθε χώρο. Πλέον βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων από τον αέρα και προσθέτουν φρέσκο ​​οξυγόνο.

10. Περάστε χρόνο παίζοντας Vedic μάντρα.
Οι Βεδικοί ήχοι, βοηθούν να ενισχυθεί η ενέργεια του σπιτιού σας, αλλά και πάρα πολύ την ενέργεια μέσα σας. Η ευδαιμονία του Vedic ήχου θα βυθιστούν σε τοίχους και θα ανυψώσουν την ενέργεια του σπιτιού σας. Δεν καταλαβαίνετε τα λόγια τους; Είναι εντάξει!

πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Έξι πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους μόνο οι καλοί γονείς..

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά.. Βίντεο

Το γράμμα Δέλτα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Οι τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη του τσιγάρου