Διαβατός Ημαθίας

4 Αόρατα Πράγματα που Κάθε Σπίτι θα Έπρεπε να Έχει..

Κάθε σπίτι πρέπει να έχει χρώματα, όμορφα λουλούδια και διακόσμηση που σας φτιάχνει τη
διάθεση και σας χαλαρώνει. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που μπορεί να μην φαίνονται αλλά είναι απαραίτητα στη δημιουργία ενός φανταστικού σπιτιού με θετική αύρα.
Αίσθηση ιδιωτικότητας. Η ιδιωτικότητα είναι ένα πράγμα που κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει στο σπίτι του, είτε μένει μόνος είτε με άλλα άτομα. Πρέπει να υπάρχουν διάφορα σημεία στο σπίτι που να ευνοούν την ιδιωτικότητα. Επίσης, είναι καλό να υπάρχει η βασική τουλάχιστον ηχομόνωση ώστε να μπορείτε να κάνετε μέσα στον χώρο σας ό,τι θέλετε χωρίς να σας ακούει κανείς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους καλεσμένους σας οι οποίοι θα νιώθουν πολύ άβολα αν κάθε φορά που επισκέπτονται την τουαλέτα πρέπει να επιστρατεύουν ένα σωρό τεχνικές για να μην τους ακούσετε.
Είναι σημαντικό τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας να μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα μέσα στο σπίτι και να έχετε πιο ιδιωτικές στιγμές όταν το θέλετε.
Είναι σημαντικό τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας να μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα μέσα στο σπίτι και να έχετε και τις ιδιωτικές σας στιγμές όταν το θέλετε.
Αίσθηση ασφάλειας Η ασφάλεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να επιβιώσει. Η έλλειψη ασφάλειας μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και να σας προκαλέσει ψυχολογική ανασφάλεια που είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα. Κοιτάξτε το σπίτι σας προσεκτικά. Νιώθετε ασφαλής μέσα σε αυτό; Αν όχι, τότε φροντίστε να εντοπίσετε τα σημεία του σπιτιού που σας προκαλούν ανασφάλεια; Είναι οι πόρτες και τα παράθυρα αυτά που σας προκαλούν ανασφάλεια; Τότε προσθέστε κλειδαριές, βάλτε συναγερμό και ασφαλίστε καλά κάθε σημείο του σπιτιού που επικοινωνεί με τον έξω κόσμο.
Φροντίστε το σπίτι σας να είναι ασφαλές για να μπορείτε να κυκλοφορείτε κάθε στιγμή μέσα σε αυτό χωρίς κανέναν φόβο.
Φροντίστε το σπίτι σας να είναι ασφαλές για να μπορείτε να κυκλοφορείτε κάθε στιγμή μέσα σε αυτό χωρίς κανέναν φόβο.
Φιλόξενοι χώροι Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς νιώθουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σας; Πιστεύετε ότι νιώθουν άνετα; Πώς νιώθετε εσείς οι ίδιοι όταν μπαίνετε στο σπίτι σας; Φροντίστε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα με το που εισέρχεστε σε αυτόν. Το σπίτι μας πρέπει να είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε, νιώθουμε όμορφα και μπορούμε να οραματιστούμε μέσα σε αυτόν μια ακόμα καλύτερη ζωή. Αφού φτιάξετε το σπίτι σας έτσι ώστε να σας κάνει εσάς τους ίδιους να νιώθετε όμορφα, στη συνέχεια σκεφτείτε τους καλεσμένους σας. Αν τους κάνετε παρατηρήσεις για τα παπούτσια τους με τα οποία πατάνε στο χαλί ή αν τους δίνετε να καταλάβουν πως δεν πρέπει να ακουμπάνε τίποτα μέσα στον χώρο σας, τότε προφανώς και δεν πρόκειται να νιώσουν ποτέ άνετα μέσα στο σπίτι σας. Αν τους πείτε να βγάλουν τα παπούτσια τους για να κυκλοφορούν άνετα και τους δώσετε ένα ζευγάρι παντόφλες, τότε θα έχετε δημιουργήσει μαι καλή αρχή για να νιώσουν άνετα και να περάσουν ακόμα πιο όμορφα.
Αυτό το δωμάτιο φαίνεται πολύ αφιλόξενο και κρύο. Καλό θα ήταν αν έχετε μεγάλους χώρους να τους εμπλουτίσετε με πιο ζεστά χρώματα και διακοσμητικά για να νιώθετε και εσείς πιο άνετοι και ήρεμοι.
Αυτό το δωμάτιο φαίνεται πολύ αφιλόξενο και κρύο. Καλό θα ήταν αν έχετε μεγάλους χώρους να τους εμπλουτίσετε με πιο ζεστά χρώματα και διακοσμητικά για να νιώθετε και εσείς πιο άνετοι.
Αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης Πώς νιώθετε όταν μπαίνετε στο σπίτι σας; Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις; Μήπως νιώθετε ένα ρίγος; Το αίσθημα της ζεστασιάς είναι πολύ σημαντικό και είναι κάτι που θα πρέπει να φροντίσετε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αφήστε ανοιχτές τις κουρτίνες για να μπαίνει το φως του ήλιου, στρώστε ζεστά χαλιά και όταν έχετε καλεσμένους ανάψτε κεριά για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο ζεστός. Καλό είναι να είναι το σπίτι ζεστό, ειδικά όταν έχετε φιλοξενούμενους. Όταν είστε μόνοι μπορείτε να προσθέσετε κουβερτούλες στους καναπέδες και στο κρεβάτι σας ώστε να νιώθετε πάντα ζεστοί. Αντίστοιχα τους καλοκαιρινούς μήνες κάντε ό,τι μπορείτε για να είναι το σπίτι δροσερό και καλά αερισμένο ώστε να μυρίζει πάντα όμορφα και να μην δείχνει καθόλου αποπνικτικό.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Χριστούγεννα: Στολίζεις το δέντρο και το σπίτι; Πάρε ιδέες!

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ