Διαβατός Ημαθίας

6 Τρόποι για να Κερδίσετε τις Εντυπώσεις από την Εξώπορτα..

Η εξώπορτα είναι η βιτρίνα του υπόλοιπου σπιτιού και γι’ αυτό πρέπει να είναι
πάντα προσεγμένη. Ανακαινίστε την και κερδίστε τις εντυπώσεις με την πρώτη.
Όταν κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι, το να αλλάξετε την εξώπορτα ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί.
Ωστόσο, η πρώτη και η τελευταία εντύπωση είναι πολύ σημαντική, και αυτό που βλέπουν οι καλεσμένοι σας πρώτο και τελευταίο είναι η πόρτα σας. Αν δεν μπορείτε να την αλλάξετε, αφού το κόστος είναι μεγάλο, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αλλάζοντας λίγες λεπτομέρειες θα ανανεώσετε την πόρτα σας εύκολα και γρήγορα.
Βάψτε τη μαύρη Ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε μία τέτοια επιφάνεια είναι το βάψιμο. Βάφοντας μαύρη την πόρτα σας θα της δώσετε μία δραματική όψη που ταιριάζει σε σοφιστικέ και μίνιμαλ χώρους.
thehomeissue_exoporta02
Αν η πόρτα σας είναι παλιά, το μαύρο χρώμα θα εξαφανίσει όποιες ατέλειες έχει και θα την κάνει αμέσως πιο μοντέρνα.
Προσθήκη μενταγιόν Πρόκειται για ένα vintage look που όμως θα κάνει την πόρτα σας το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Βάλτε ένα μενταγιόν στη μέση της πόρτας και στη συνέχεια προσθέστε αν θέλετε καλούπια με σχέδια. Βέβαια, προσοχή να μην την υπερφορτώσετε, και φυσικά να ταιριάζει η παρέμβαση με την διακόσμηση στο υπόλοιπο σπίτι.
thehomeissue_exoporta03
Στολίστε την πόρτα σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μόνο τις γιορτές για να το κάνετε.
Τονίστε τις λεπτομέρειες Αν η πόρτα σας διαθέτει ήδη λεπτομέρειες, τότε μπορείτε να τις τονίσετε με το να προσθέσετε χρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε πάνω από δύο χρώματα και να δώσετε με αυτόν τον τρόπο έναν πιο παιχνιδιάρικο και ανατρεπτικό χαρακτήρα στην πόρτα σας.
Αλλάξτε τα αξεσουάρ Οι  περισσότερες πόρτες έχουν κλασικά βαρετά πόμολα, τη στιγμή που στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλά ενδιαφέροντα πόμολα και ρόπτρα. Μην ακολουθείτε την κλασική οδό αλλά υιοθετήστε ένα πιο προχωρημένο στιλ αλλάζοντας τα αξεσουάρ της πόρτας σας. Έτσι θα την κάνετε και πιο προσωπική αφού μπορείτε να διαλέξετε ένα ρόπτρο που να έχει σχέση με την ιστορία της οικογένειάς σας, με το επάγγελμα ή το χόμπι σας.
thehomeissue_exoporta04
Ένα εντυπωσιακό πόμολο αρκεί για να αλλάξει την εικόνα μιας απλής πόρτας.
Προσθέστε αξεσουάρ  Ξέρετε τι είναι ο θύσανος; Είναι αυτό το διακοσμητικό που αποτελείται από πολλά κρόσσια και μπαίνει στις πόρτες αλλά και τις κουρτίνες του σπιτιού. Μπορεί να είναι παλιομοδίτικο ντεκόρ αλλά δίνει μία όψη αρχοντιάς όπου κι αν τοποθετηθεί.
thehomeissue_exoporta05
Βάλτε ένα μικρό διακοσμητικό για να δώσετε χρώμα και στιλ με τον πιο απλό τρόπο.
Βάλτε χρώμα εκεί που δεν φαντάζεστε Βάζοντας χρώμα στον τοίχο γύρω από την πόρτα, θα δώσετε ένα ωραίο διακριτικό χαρακτηριστικό στην πόρτα σας, χωρίς να χρειάζεται να επέμβετε στην ίδια την πόρτα.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Έξι πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους μόνο οι καλοί γονείς..

Σκύλος χωρίς μπροστινά πόδια κλαίει όταν νιώθει ότι τον αγαπούν και τον φροντίζουν για πρώτη φορά.. Βίντεο

Το γράμμα Δέλτα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Οι τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη του τσιγάρου