Διαβατός Ημαθίας

4 tips για τέλειο ανδρικό ξύρισμα..

Ο πατέρας είναι αυτός που συνήθως διδάσκει τον γιο πως να ξυρίζεται. Μεταφέρει όλα αυτά που έμαθε από τον δικό του πατέρα αλλά και από την εμπειρία του με το πέρασμα των χρόνων.
Είναι, όμως, αυτά που σας έμαθε ο πατέρας σας σωστά για την επιδερμίδα σας; Πιθανότατα όχι, σύμφωνα με τον δερματολόγο, Δρ. Τέρενς Κίνει. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιδανική ρουτίνα ξυρίσματος έχει τέσσερα βήματα.
Πρώτα ντους
Ο Δρ. Κίνει συνιστά στους άνδρες, πριν το ξύρισμα να κάνουν πάντα ντους. Το νερό και ο ατμός μαλακώνουν τα γένια και απελευθερώνουν την παγιδευμένη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα.
Στεγνώστε και προετοιμάστε τα γένια σας
Μετά το ντους ταμπονάρετε τα γένια σας με μια πετσέτα. Επειτα, βάλετε ένα ειδικό λάδι, που είναι για πριν το ξύρισμα. Αυτό θα απελευθερώσει τις τρίχες και θα τις κάνει να σηκωθούν όρθιες.
Ξύρισμα προς την κατεύθυνση που μεγαλώνουν οι τρίχες, όχι από την αντίθετη
Πριν στεγνώσει το δέρμα, ξυριστείτε προς την κατεύθυνση που μεγαλώνουν οι τρίχες. Σίγουρα, μπορείτε να πετύχετε ένα πιο βαθύ ξύρισμα, αν στρέψετε τις λεπίδες από την αντίθετη φορά των τριχών. Αυτό, ωστόσο, θα προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα σας.
Ενυδατική κρέμα ή λοσιόν
Αφού τελειώσετε, απλώστε στο δέρμα σας μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή λοσιόν, χωρίς αλκοόλ. Ετσι, θα απαλύνετε το δέρμα σας, αποκαθιστώντας την υγρασία.

πηγή 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αναρωτιέσαι...Οι σωστοί άνθρωποι πότε θα έρθουν στην ζωή σου;

Γέννησε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας !

Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Γιατί οι τιμές τροφίμων πέφτουν διεθνώς αλλά σε Ε.Ε. και Ελλάδα ανεβαίνουν;

Παρουσίαση βιβλίου «Ο Ανήφορος» στο Βιβλιοπωλείο-καφέ Ιδιώνυμο

Εργασίες Ασφαλτόστρωσης στον Δήμο Βόλβης... (βίντεο - φώτος)