Διαβατός Ημαθίας

Με αυτό το Gadget το αυτοκίνητο σας δεν θα "Βράσει" Ποτέ Ξανά!

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο δεινοπαθεί όταν το παρκάρετε στον ήλιο. Ο
ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις βλάβες που του προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Τώρα το καλοκαίρι είναι πραγματικό μαρτύριο να μπαίνετε μέσα στο αμάξι που έχετε αφήσει στον ήλιο. Η ζέστη είναι αφόρητη και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και αδιαθεσία σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Πολλές φορές, μάλιστα, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου υπερβαίνουν τους 55 βαθμούς.
Πέρα από την υγεία σας, όμως, η ζέστη βλάπτει και το αυτοκίνητο, αφού αυτές οι θερμοκρασίες ξεραίνουν τα πλαστικά και καταπονούν τα δέρματα του σαλονιού. Και εδώ έρχεται να σας γλιτώσει το Autocool. Μιας και δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να παρκάρουμε το αυτοκίνητο στη σκιά, θα χρειαστείτε σίγουρα αυτό το έξυπνο gadget που τοποθετείται πανεύκολα στο αυτοκίνητο και σας γλιτώνει από την υπερβολική ζέστη.
Το Autocool κοστίζει ελάχιστα και θα κρατήσει το αυτοκίνητό σας δροσερό.
Το Autocool κοστίζει ελάχιστα και θα κρατήσει το αυτοκίνητό σας δροσερό.
Πρόκειται για έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που τοποθετείται στο τζάμι και βγάζει προς τα έξω τον ζεστό αέρα κατά τους θερινούς μήνες. Το εκπληκτικό είναι ότι το Autocool κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ και δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Με τον συγκεκριμένο ανεμιστήρα μειώνεται η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο κατά 40% κι έτσι ακόμα και αν αφήσετε το αυτοκίνητο σας κάτω από τον καυτό ήλιο η εσωτερική του θερμοκρασία θα παραμείνει σε ανεκτά επίπεδα.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Τα "Τρικ" της γιαγιάς που κάθε νοικοκυρά και μη θα πρέπει να γνωρίζει.

Νάουσα: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις - Αποζημιώσεις στους πληγέντες επαγγελματίες και φορείς

Βρέθηκε στην Σιβηρία Αρχαία Ταφή Γυναίκας Ιέρειας του Διονύσου..