Διαβατός Ημαθίας

Πανέξυπνα DIY: Μεταμορφώστε Δύο Αντικείμενα που Όλοι Έχετε στο Σπίτι!

Δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε με μπόλικη φαντασία και ελάχιστο κόπο.

Σουπλά μαγειρικών σκευών Ο φελλός είναι ένα από τα αντικείμενα που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Ακόμα και αν δεν έχετε πολλούς δεν είναι πολύ δύσκολο να μαζέψετε
όσους χρειάζεστε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Για να φτιάξετε ένα σουπλά μαγειρικών σκευών έτσι ώστε να μπορείτε να ακουμπάτε πάνω σε αυτό άφοβα καυτές κατσαρόλες, τηγάνια και ταψιά, θα χρειαστείτε μπόλικους φελλούς (σίγουρα 30-50, ανάλογα με το μέγεθος του σκεύους) μπορείτε να βρείτε και ένα δίσκο σερβιρίσματος τον οποίο δεν χρησιμοποιείτε πια.
thehomeissue_fellos01
Βάλτε τους φελλούς τον έναν δίπλα στον άλλον μέχρι να γεμίσει όλος ο δίσκος σας.
thehomeissue_fellos02
Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε ολόκληρους φελλούς. Αν δεν έχετε αρκετούς, μπορείτε να φτιάξετε το σουπλά σας και με φελλούς κομμένους στη μέση.
DIY του Πεντάλεπτου: Φτιάξτε τα Δικά σας Σουπλά με τον Πιο Εύκολο Τρόπο.
Πάρτε τον δίσκο και βάλτε πάνω σε αυτόν τους φελλούς τον έναν δίπλα στον άλλον μέχρι να γεμίσει όλος ο δίσκος. Αφού έχετε βρει τη θέση, κολλήστε τους πάνω στον δίσκο έναν-έναν με λίγη κόλλα. Αφήστε το σουπλά σας να στεγνώσει και είναι έτοιμο για χρήση.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και πολύ χρηστικό.
Το αποτέλεσμα είναι και πολύ όμορφο και πολύ χρηστικό.
Παντζούρι για φωτογραφίες, κάρτες, περιοδικά Αν και δεν είναι πολύ εύκολο για όσους από εσάς μένετε σε μεγάλες πόλεις να βρείτε ένα ξύλινο, παλιό πατζούρι από παράθυρο, σίγουρα, όμως, έχετε κάποιο σπίτι σε χωριό από το οποίο θα μπορούσατε να προμηθευτείτε ένα τέτοιο. Για να φτιάξετε αυτό το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο diy θα χρειαστείτε ένα παντζούρι, λίγη μπογιά σε χρώμα της επιλογής σας, ένα πινέλο και 4 καρφιά.
thehomeissue_pantzouri01
Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι χρώμα θέλετε για να βάψετε το παντζούρι σας.
Ξεκινήστε απλώνοντας στη βεράντα του σπιτιού σας χαρτιά εφημερίδας και τοποθετήστε πάνω σε αυτά το παντζούρι σας. Βάψτε το με τη μπογιά που έχετε επιλέξει και από τις δύο μεριές και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Αν κρίνετε πως είναι απαραίτητο, περάστε το άλλο ένα χέρι. Αφού στεγνώσει καλά, καρφώστε το παντζούρι στον τοίχο της επιλογής σας (πχ. της βεράντας σας).
5 Ξεχωριστές Ιδέες Διακόσμησης του Μέλλοντος με Υλικά του Παρελθόντος.
thehomeissue_pantzouri
Μπορείτε ακόμα και να κρεμάτε με ξύλινα μανταλάκια αντικείμενα από το παντζούρι σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το νέο διακοσμητικό σας παντζούρι για να βάζετε καρτ ποστάλ, όμορφες φωτογραφίες, περιοδικά και λουλούδια.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!