Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Κουλούρας 2-0

11074644_10204159933258704_1999784422_n
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Ατρόμητος Διαβατού επικράτησε του ουραγού ΠΑΟΚ Κουλούρας και εδραιώθηκε στην 4η θέση.
Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα καρέ του εντυπωσιακούΤσιμόπουλου, που είχε πολλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μανώλη Γιοβανόπουλου είχαν και πάλι καλή κυκλοφορία μπάλας, πολλά τρεξίματα αλλά εμφάνισαν αδυναμία στην τελική προσπάθεια.

Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά και από το πρώτο λεπτό πίεσαν την αντίπαλη άμυνα. Το γρήγορο γκολ του κορυφαίου της συνάντησης Τάσου Τσιολάκη έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους, που έπαιξαν ελεύθερα στη συνέχεια και κυνήγησαν περισσότερα τέρματα.

Το φιλμ της αναμέτρησης

3′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Σπανού στον Τσιολάκη, ο τελευταίος με πλασέ μέσα με την περιοχή σημάδεψε τη γωνία του Τσιμόπουλου (1-0).
10′ Σέντρα του Τσιολάκη από δεξιά, ο Δαληγγάρος έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα κατέληξε στον Σπανό ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που απέκρουσε.
16′ Κάθετη πάσα του Τσιολάκη για τον Σπανό, τετ-α-τετ ο τελευταίος νέα απόκρουση του Τσιμόπουλου.
28′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, ο Αρβανιτίδης έπιασε την κεφαλιά ο Τσιμόπουλος και πάλι σε ετοιμότητα απέκρουσε σε κόρνερ.
35′ Σέντρα του Σπανού, ο Τσιολάκης αυτή τη φορά την κεφαλιά, η μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.
47′ Δυνατό σουτ του Σπανού, με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσιμόπουλος.
50′ «Ένα-δύο» Σπανού-Τσιολάκη, ο τελευταίους βρέθηκε απέναντι από τον νεαρό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκρουσε και πάλι.
57′ Πρώτη αξιόλογη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ο Δημούλτσης έκανε το σουτ από κοντά, ο Δημόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ασλαμπάλογλου προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο έμπειρος πορτιέρο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
65′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού από το κέντρο, ο Τσιολάκης σε νέο τετ-α-τετ η μπάλα άουτ.
70′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λιλιόπουλου από αριστερά, ο Τσιολάκης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο παιχνίδι (2-0)
72′ Δοκάρι για τον Τσιολάκη, ο οποίος έφτασε κοντά στο χατ-τρικ.
79′ Ντεμπούτο για το 15χρονο τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Ορταντζόγλου ο οποίος μπήκε στη θέση του Δημόπουλου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Χ. καιΜπουκουβάλα

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος (79′ Ορταντζόγλου), Καραβασίλης, Φαρμάκης, Κλάψης, Λιλιόπουλος, Δαληγγάρος (15 λ.τ. Μπάκανος), Τσιολάκης, Κωστογλίδης (79′ Παγγούρας), Αρβανιτίδης, Σπανός, Καμπάς.
ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Καρύδας, Παπαδόπουλος Ν. (40′ λ.τ. Παπαδόπουλος Λ.), Χουϊλουλίδης, Τερζής (46′ Λαφτσίδης), Ιατρόπουλος (65′ Ευθυμίου), Κάσα, Παντέλογλου, Μπακαλίδης, Δημούλτσης.
πηγή: http://imathiasportsnews.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι