Διαβατός Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού 1-1

DSCN3462Την άκρως τιμητική 4η θέση κατέκτησε η ΑΕ Χαρίεσσας, μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα στο φινάλε της χρονιάς.
Ο Δημήτρης Χαλκιάς, σε συνεργασία με τη διοίκηση και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού αλλά και το δεδομένο άγχος του για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση, πέτυχε μία πολύ καλή χημεία και έχοντας έναν εξαιρετικό δίμηνο στα τέλη του 2014 δημιούργησε τις βάσεις για τη σίγουρη παραμονή και εν τέλει το πλασάρισμα στην 4η θέση.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος Διαβατού υποχώρησε στην 7η θέση, ωστόσο η χρονιά κρίνεται αρκετά ικανοποιητική δεδομένων και στην προκειμένη περίπτωση των περιορισμένων δυνατοτήτων στη δημιουργία ανταγωνιστικού ρόστερ αλλά και του «πειράματος» του δίδυμου προπονητών Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού. Εντούτοις, άπαντες στον «κυανόλευκο» σύλλογο δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους και το ερχόμενο καλοκαίρι, θα προχωρήσουν σε νέο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στη σημερινή συνάντηση, με τον Ατρόμητο να ξεκινά δυνατά και να απειλεί την εστία του Λιακόπουλου. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΧ, εκ των κορυφαίων της φετινής χρονιάς, όπως και ο Χρήστος Δημόπουλος του Ατρόμητου προχώρησαν σε μια σειρά από εντυπωσιακές επεμβάσεις σήμερα, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους σε καίρια σημεία.
Στο ενεργητικό το Ατρόμητος είχε ένα χαμένο πέναλτι (35′ Σπανός, το οποίο κέρδισε ο ίδιος) και δύο δοκάρια, ένα στο πρώτο μέρος (Φαρμάκης) και ένα στο δεύτερο (Τσιολάκης). Το τέρμα με το οποίο προηγήθηκαν οι «κυανόλευκοι» σημειώθηκε στο 36′ με ωραίο γυριστό σουτ στην κίνηση από τον Μάκη Σπανό, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με μία ακόμη (από τις πολλές στην καριέρα του) διάκριση, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς με 24 γκολ.
Η ΑΕΧ είχε καλές στιγμές με τους Παμπουχίδη και Τσάλμα στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο κατάφερε αφενός να ισοφαρίσει με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας φέτος, Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο αλλά και να απειλήσει με την ανατροπή στο 85′, όταν ο Παμπουχίδης σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Δημόπουλο που έκανε την απόκρουση του αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Δίντσης, Τσάλμας (68′ Μπαζάτης), Σταυρίδης, Κατσιγιαννόπουλος (73′ Τηλκερίδης), Παμπουχίδης.
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καμπάς, Φαρμάκης, Αρβανιτίδης, Λιλιόπουλος (46′ Κλάψης), Καραβασίλης, Κωστογλίδης, Τσιολάκης, Τσιφλίδης, Παγγούρας, Σπανός.
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Το 65% των ιδιοκτητών ακινήτων θέλουν αλλά δεν μπορούν να ανακαινίσουν τις κατοικίες τους