Διαβατός Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού 2-0

11106516_10204159929618613_290391987_nΜία ακόμη νίκη, τη 19η φετινή πέτυχε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού. Η αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με ελάχιστους θεατές στην εξέδρα του Δημοτικού Γηπέδου, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια ξέφυγε από τους αντιπάλους του, επιχείρησε το σουτ, ο Δημόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Δημήτρης Σούρλας που ακολούθησε τη φάση έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι «πράσινοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ. Στο 25′ ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει στο σουτ που επιχείρησε, το ίδιο συνέβη και με τονΒελικούδη στο 33′, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά από το δοκάρι του Δημόπουλου.11086030_10204159926298530_560844947_nΤο ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, με τον Ατρόμητο να μπαίνει πιο επιθετικά στο δεύτερο 45λεπτο και σε συνδυασμό με την είσοδο του Μάκη Σπανού (πρώτο παιχνίδι φέτος για τον έμπειρο επιθετικό που δεν αγωνίζεται βασικός) απείλησαν σοβαρά τα καρέ του Μουσκεφτάρα. Τα ισάριθμα σουτ των Σπανού και Τσακαλίδη δεν βρήκαν στόχο με τον Μέγα Αλέξανδρο να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση του και μετά το 65ο λεπτό ισορρόπησε το παιχνίδι.
Στο 72′ οι «πράσινοι» είχαν μια καλή στιγμή σε σουτ του Παπαδόπουλου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δημόπουλος και στο 80′ το πλασέ του Σούρλα πέρασε μόλις άουτ. Το γκολ που ουσιαστικά έδωσε και τη χαριστική βολή στους «κυανόλευκους» σημειώθηκε στο 86′ από τον Σερμπίνη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά μέσα από την περιοχή, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ντάμτσιου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους Παζαρτζικλή και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης, Δρομπουλιανούδης (68′ Ντάμτσιος / 87′ Παλιούρας), Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Η., Σούρλας Δ., Μηνούδης Α., Βελικούδης (62′ Καρβούνης), Χαλβατζής.
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καραβασίλης, Φαρμάκης, Κλάψης (76′ Καμπάς), Λιλιόπουλος (72′ Παγγούρας), Δαληγγάρος, Τσιολάκης, Τσακαλίδης, Τσιφλίδης (46′ Σπανός), Κωστογλίδης, Αρβανιτίδης.
*ευχαριστούμε τον Θοδωρή Αγαθόπουλο για τις φωτογραφίες
πηγή:http://imathiasportsnews.gr 
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;