Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Εθνικός Κλειδιού 1-0

11025222_10206235043621102_1305063650078868827_nΣε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο (όπως μπορείτε και σεις να διαπιστώσετε από τη φωτογραφία που ανέβασε ποδοφαιριστής σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης) και με την αγωνία στο…κόκκινο, ο Ατρόμητος Διαβατού πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Εθνικού Κλειδιού και «κλείδωσε» ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός δεν κατάφερε σε ένα ακόμη παιχνίδι να πάρει αυτό που θέλει και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων της 24ης αγωνιστικής, φαίνεται πως η υπόθεση παραμονή απομακρύνεται αισθητά.
Εξυπακούεται πως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για θέαμα ή για αξιοσημείωτες ευκαιρίες στην αναμέτρηση. Όπως θα δείτε και στις φάσεις παρακάτω, το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και στα προσωπικά μαρκαρίσματα και μόνο το γεγονός πως το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, το ματς διατήρησε το δραματικό χαρακτήρα του, κυρίως λόγω και του μεγάλου ρίσκου των φιλοξενούμενων.
Το γκολ του Παύλου Φαρμάκη στο 14ο λεπτό έμελλε να είναι τελικά αυτό που έκρινε το παιχνίδι, με το πρώτο μέρος να εξελίσσεται σε μια…μάχη Σπανού – Μυλωνά, με τον πορτιέρο του Εθνικού να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας τους «κυανόλευκους» του Κλειδιού μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο 45λεπτο το συγκρότημα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη ρίσκαρε στο έπακρο και παρά το γεγονός πως δεν έγινε καμία αλλαγή(!), οι 11 ποδοσφαιριστές πάλεψαν μέχρι τέλους όπου και καρδιοχτύπησαν τους γηπεδούχους με ισοφάριση.

Το φιλμ της αναμέτρησης

14′ ΓΚΟΛ! Στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα, ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τσακαλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φαρμάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μυλωνά.
21′ Δυνατό σουτ του Παγγούρα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα σύρριζα από το οριζόντιο δοκάρι
30′ Σουτ του Σπανού έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο και περνά λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλωνά.
38′ Σουτ του Σπανού από τα 30 μέτρα, η μπάλα κάνει γκελ στο νερό και εντυπωσιακά ο Μυλωνάς στη γωνία που δεν αιφνιδιάζεται.
50′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Σπανό, εντυπωσιακή απόκρουση του Μυλωνά που κρατά το 1-0
58′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού, ο Παγγούρας κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο και στο ριμπάουντ νέο σουτ από πλευράς Ατρομήτου, νέα κόντρα και κόρνερ.
90′ Και ενώ ο Εθνικός πιέζει στα τελευταία λεπτά, φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Δημόπουλου. Εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη από τον χώρο του κέντρου, ο Δημήτρης Καλυβιώτης κατέβασε τη μπάλα και το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και απομάκρυναν σωτήρια οι αμυντικοί.
90+1′ Νέο γέμισμα στα καρέ του Ατρομήτου, ο Παρασχόπουλος αποτυγχάνει εις διπλούν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυ, στη πιο μεγάλη ευκαιρία του Εθνικού στο παιχνίδιDSC01343
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κωστογλίδης, Παγγούρας, Φαρμάκης, Καμπάς, Λιλιόπουλος (85′ Καραβασίλης), Δαλήγκαρος (80′ Τσιφλίδης), Τσιολάκης (76′ Μπάκανος), Ασλάνογλου, Σπανός, Τσακαλίδης.
Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Κωστόπουλος, Παρασχόπουλος, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Κακατάτσιος, Νικολόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Φιρινίδης, Κιρκιλιανίδης, Πετικόπουλος.

πηγή: http://imathiasportsnews.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!