Διαβατός Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ατρόμητος Διαβατού 0-2 (photos+video)

14-3 002Την οριστική του παραμονή στην Α1 Ερασιτεχνική στο ιδιόμορφο λόγω των πολλών υποβιβασμών πρωτάθλημα πανηγυρίζει σήμερα ο Ατρόμητος Διαβατού, ο οποίος επικράτησε στην Αγία Βαρβάρα του Αγροτικού Αστέρα, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο την ομάδα του Σάββα Αβετίδη.
Για τους «πράσινους» αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα ενώ συνεχίζεται η επιθετική δυστοκία που έχει στοιχίσει τα μάλα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο πρώτο μέρος, είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν (με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τσανασίδη στο 40′), δέχτηκαν όμως πρώτοι τέρμα και μάλιστα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, γεγονός που τους στοίχισε σημαντικά και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στη συνέχεια.
Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σπανού από τον Λίκα, μία υπόδειξη που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των νεοφώτιστων υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε επαφή. Στο δεύτερος μέρος, ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε πιο ψύχραιμα το παιχνίδι, πέτυχε δεύτερο τέρμα λίγο μετά το 70′ και έδωσε τέλος στη…σεμνή τελετή που βάζει σε περιπέτειες τους «πρασίνους».
14-3 014

Το φιλμ της αναμέτρησης

11′ Ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσακαλίδης, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λίκα.

12′ Ασίστ του Σπανού για τον Τσακαλίδη, ο τελευταίος εξ επαφής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
15′ Επέλαση του Χρήστου Οικονόμου από πλάγια θέση, μπήκε στη μικρή περιοχή και στο γύρισμα της μπάλας για τον αφύλακτο Φεζουλά, μπλόκαρε την τελευταία στιγμή ο Δημόπουλος.
20′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, θεαματική απόκρουση του Λίκα σε κόρνερ.
24′ Δυνατό σουτ του Φεζουλά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
39′ Γύρισμα του Σαμψωνίδη στη μικρή περιοχή, αποδέκτης της μπάλας ο Αβετίδης αλλά το πλάσε που δοκίμασε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δημόπουλου.
42′ Δυνατό σουτ του Φεζουλά από πλάγια θέση απέκρουσε σωτηρία ο Δημόπουλος
43′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό, το σουτ του Τσανασίδη έξω από την περιοχή. βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Δημόπουλου
14-3 021
44′ ΓΚΟΛ! Λάθος της άμυνας των γηπεδούχους, γίνεται αποδέκτης ο Σπανός, μπήκε στην περιοχή και πέφτει στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Λίκα. Ο ρέφερι κ. Μπουκουβάλας επέδειξε την εσχάτη των ποινών, την εκτέλεση της οποίας ανέλαβε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ. Αυτό ήταν το 23ο τέρμα του Σπανού στο πρωτάθλημα.
45′ Εντυπωσιακή φάση για τον Ατρόμητο, ο Λιλιόπουλος η μπάλα πήρε πορεία προς τη γωνία της μεγάλης περιοχής, εκεί που «απογειώθηκε» ο Σπανός και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά άουτ.
50′ Ζήτησε πέναλτι ο Αγροτικός σε μαρκάρισμα του Κουβατσίδη μέσα στην περιοχή,  ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.
58΄Κεφαλιά του Χρήστου Οικονόμου μέσα από τη μικρή περιοχή, απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Φαρμάκης σε κόρνερ.
60′ Γέμισμα του Χειμωνίδη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, αποδέκτης της μπάλας ο Χάμπαλης, αλλά το πλασέ που δοκίμασε πρόλαβε ο Δημόπουλος πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.
65′ Απευθείας φάουλ του Φεζουλά  από το ύψος του κέντρου,  μπλόκαρε την μπάλα ο Δημόπουλος.
70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσανασίδη από πλάγια αριστερά,  η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
72′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Παγγούρα από τον χώρο του κέντρου, ο Ασλάνογλου ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (0-2)
86′ Εκτέλεση φάουλ του Φεζουλά απέκρουσε σωτηρία ο Δημόπουλος σε κόρνερ. Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Μπακάλη.
Συνθέσεις
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Λίκα Χ., Αβετίδης, Κοτσογιαννίδης (79′ Ρηγόπουλος), Σαμψωνίδης (59′ Χάμπαλης), Καρολίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Κουβατσίδης , Φεζουλάς, Τσανασίδης (71′ Χολέβας), Χειμωνίδης

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κωστογλίδης (75′ Καραβασίλης), Παγγούρας, Φαρμάκης, Καμπάς, Λιλιόπουλος, Δαληγκάρος (82′ Τσιφλίδης), Τσιολάκης, Ασλάνογλου, Σπανός, Τσακαλίδης (67′ Μπάκανος)

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

πηγή: http://imathiasportsnews.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;