Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΦΑΣ Νάουσα 0-1

11081037_10153031681372012_5160864145677611266_n

Μεγαλύτερο κίνητρο είχε ο ΦΑΣ Νάουσα στο σημερινό παιχνίδι και με τέρμα του Πιπινίκα στο 52′ πήρε την πολύτιμη νίκη, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΣ Ειρηνούπολης.
Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε χωρίς να φορτσάρει, σε ένα από τα μέτρια ποιοτικά παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Οι φάσεις ήταν απειροελάχιστες στις δύο εστίες και χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκε καμία ουσιαστική στιγμή.

Στην επανάληψη, οι «κυανόλευκοι» της Νάουσας μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 52ο λεπτό. Ο ωραίος συνδυασμός Συμπεθέρη-Παπατάνου από δεξιά κατέληξε σε μια πολύ ωραία παράλληλη πάσα του τελευταίου και ο Πιπινίκας που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημόπουλου.
Το γκολ αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον ΦΑΣ να διαχειριστεί καλύτερα το υπόλοιπο του παιχνιδιού και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Διαματόπουλο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Καραβασίλης, Φαρμάκης, Καμπάς, Λιλιόπουλος, Δαληγγάρος (46′ Τσιφλίδης), Τσιολάκης, Ασλάνογλου, Μπάκανος (67′ Αρβανιτίδης), Σπανός, Τσακαλίδης.
ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Πέικος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Γασπαράτος, Σαρηγιαννίδης, Πιπινίκας (63′ Νίκου), Μουρίκι (46′ Βλαχοδήμος Α.), Συμπεθέρης (87′ Πέιος).
πηγή: http://imathiasportsnews.gr/
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)