Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης 3-2

DSC_0025Δύο ομάδες με ξεχωριστή δυναμική και στο φετινό πρωτάθλημα αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού. Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και με συνεχόμενη βροχή, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη στα…σημεία και αναρριχήθηκε εκ νέου στην τέταρτη θέση βαθμολογίας με 31 βαθμούς. 

Παρουσία 30 περίπου θεατών, οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο το τρίποντο. Οι «κυανόλευκοι» ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι του Φίλιππου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ξεσπάσματα στην απόδοση τους όταν και απείλησαν τα καρέ των γηπεδούχων. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη ξεκίνησε δυνατά, απείλησε δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά, για να ισορροπήσει στη συνέχεια ο Ατρόμητος που μπήκε πολύ νωθρά.
Παρόλα αυτά ο Φίλιππος κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο 17′ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν στη συνέχεια να πιέσουν την αντίπαλη άμυνα, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις ωστόσο η ουσιαστική αντίδραση επήλθε στο τελευταίο πεντάλεπτο όταν και ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.
Στην επανάληψη, η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού προσπάθησε για το τρίτο τέρμα που θα «κλείδωνε» την υπόθεση νίκη, οι φιλοξενούμενοι όμως με ένα καλό διάστημα (60′-70′), ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έφτασαν στην ισοφάριση.
Την τελευταία λέξη όμως στο παιχνίδι την είχε ο Ατρόμητος και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κλάψης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Τσιώμου και με πλασέ έδωσε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τάσου Τσιολάκη με τη φανέλα του Ατρομήτου (μεταγραφή Ιανουαρίου) αλλά και η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που οΜάκης Σπανός περνά εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή, «σπάζοντας» το σερί των 18 90λεπτων στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ της αναμέτρησης

1′  Εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, με υπερένταση ο Δημόπουλος αποκρούει σε κόρνερ.
5′ Εκτέλεση φάουλ και πάλι από τον Μπρέγκου, εξ επαφής κεφαλιά του Σίμου η μπάλα μόλις άουτ.
8′ Σουτ του Τσακαλίδη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Τσιώμος.
15′ Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Φίλιππου, η μπάλα κολλά στο λασπωμένο τερέν, στρώνεται στη συνέχεια στον Σπανό, ο οποίος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Τσιώμο, η μπάλα όμως πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
17′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Μπούφι, τετ-α-τετ ο Χρήστος Μπρέγκου δεν αστοχεί (0-1)
30′ Φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι. Ανατροπή του Τσακαλίδη στα όρια της περιοχής, εκτελεί ο Κώστας Παγγούρας και διαμαρτυρίες πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου.
40′ Σέντρα του Λιλιόπουλου, εξ επαφής σουτ του Τσακαλίδη σε κόρνερ ο Τσιώμος.
42′ Σέντρα του Σπανού, κεφαλιά του Ασλάνογλου ελάχιστα άουτ.
43′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή ενέργεια του Σπανού, περνά δύο αντιπάλους, σέντρα με στόχο τον Ασλάνογλου και αυτός από κοντά δεν αστοχεί (1-1)
44′ ΓΚΟΛ! Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά για τον Ατρόμητο. Αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι αμυντικοί διώχνουν προσωρινά, η μπάλα καταλήγει στον Τσιολάκη και αυτός με σουτ έξω από την περιοχή, δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1)
DSCN3848
53′ Ατομική προσπάθεια του Σπανού, επιχειρεί το συρτό σουτ, η μπάλα όμως κολλά λίγο πριν τη γραμμή τέρματος και οι αμυντικοί απομακρύνουν.
60′ Σέντρα του Μπρέγκου, καρφωτή κεφαλιά του Πιτσάβα μόλις άουτ.
62′ ΓΚΟΛ! Ο Δημόπουλος ανατρέπει τον Πιτσάβα λίγο πριν τη γραμμή του άουτ και ο ρέφερι κ. Μαλούτας υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπρέγκου, ο οποίος φτάνει τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα (2-2).
70′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Σπανού από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Τσιώμος και στην επαναφορά ο Κλάψης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ.Κωστούλη και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Τσακαλίδης, Κλάψης, Κωστογλίδης, Παγγούρας, Φαρμάκης, Ασλάνογλου, Λιλιόπουλος (65′ Καμπάς), Σπανός (88′ Αρβανιτίδης), Δαληγκάρος, Τσιολάκης (55′ Μπάκανος)
Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Τεγούσης, Ντόβας, Μουρατίδης, Τάσος, Μπούφι, Ανδρίτσος (55′ Καραγκιζόπουλος), Μπρέγκου, Πιτσάβας, Λουμάνι (78′ Μαμουτόπουλος), Σίμος

πηγή: http://imathiasportsnews.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ