Διαβατός Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού 2-2

DSC_0017Όπως άλλωστε αναμενόταν, το ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου ήταν αμφίρροπο και ιδιαίτερα συναρπαστικό ως προς την εξέλιξη του.
Δύο ομάδες με σημαντική παρουσία και στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά πάντα στο κυνήγι των βαθμών λόγω της ιδιομορφίας του φετινού πρωταθλήματος, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους 80 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γιαννακοχώρι.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν διαστήματα κατοχής στο σημερινό παιχνίδι, με τον Αχιλλέα να παίρνει προβάδισμα στα μέσα του πρώτου μέρους, ο Ατρόμητος να κάνει την ανατροπή με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και την τελευταία λέξη να την έχει ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, που στο 77ο λεπτό μοίρασε και πάλι την…τράπουλα για το τελικό 2-2.
Στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, ο Αχιλλέας φάνηκε πιο απειλητικός από τον αντίπαλο του και στο 14′ ακυρώθηκε γκολ του Γιάτσου, με υπόδειξη off-side από τον βοηθό κ. Ασβεστάρα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κακούδης μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Δημόπουλου, στην πρώτη πολύ καλή στιγμή του αγώνα.
Η υπεροχή του Αχιλλέα καρποφόρησε στο 35′ όταν ο Σακελλάρης έκανε την κούρσα από αριστερά, άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Κακούδη και με έξυπνο πλασέ σημάδεψε τη γωνία του Δημόπουλου, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Το τέρμα αυτό, «αφύπνισε» τους φιλοξενούμενους που μέχρι εκείνη την ώρα προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Ηλιάδη. Συγκεκριμένα στο 44′, ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, η άμυνα του Αχιλλέα ανέβηκε για το τεχνητό off-side, οΠαγγούρας έγινε κάτοχος της μπάλας και έχοντας πολύ χώρο μπροστά από την εστία, πλάσαρε ιδανικά για το 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στη φάση αυτή για off-side του σκόρερ.
Το ισόπαλο αποτέλεσμα της ανάπαυλας δεν έδινε και πολλά περιθώρια για να προβλεφθεί το τελικό αποτέλεσμα, καθώς τα στοιχεία που έδειξαν οι δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά φανέρωναν πως θα ακολουθούσε ένα αμφίρροπο ματς.
Ο Αχιλλέας μπήκε με σαφή πρόθεση να πάρει και πάλι «κεφάλι» στο σκορ, ωστόσο ο Ατρόμητος έριξε περισσότερο το βάρος στην αμυντική οργάνωση και με αντεπιθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Από μία κόντρα μάλιστα, προήλθε και το 1-2 για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Σπανός εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του αλλά και την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 18ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
DSCN3339
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, ρίσκαραν περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο χρειάστηκαν δύο φορές τα αντανακλαστικά του Ηλιάδη καθώς Σπανός και Τσιολάκης είχαν πολύ καλές ευκαιρίες στο επόμενο δεκάλεπτο για να «κλειδώσουν» τη νίκη της ομάδας τους.
Ωστόσο στο 77′ και μετά από μια σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Καραμεταξάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Στα υπόλοιπα 15 περίπου λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα στην αναμέτρηση, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, παραμένοντας ισόβαθμοι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Μπαξεβάνος (84′ Μάραντης), Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης (66′ Μπράτσης), Σακελλάρης, Σύγγας, Καραμεταξάς, Κακούδης, Παρθενόπουλος, Γιάτσος
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κλάψης (46′ Ασλάνογλου), Καμπάς, Παγγούρας, Δαληγκάρος, Τσακαλίδης, Τσιολάκης (75′ Καραβασίλης), Λιλιόπουλος, Σπανός, Κωστογλίδης, Τσιφλίδης
πηγή: http://imathiasportsnews.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας...

Γνωρίζετε αυτόν τον Παράδεισος στην Ημαθία;