Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Καψόχωρας 6-1

diabatos-kapsoxora
Σάββατο 17/01/2015

Μεγάλη σε έκταση νίκη για τον Ατρόμητο Διαβατού, ο οποίος με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στο 6-1 και πρόσφεραν θέαμα στους λιγοστούς οπαδούς που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο. 
Με την «κυανόλευκη» φανέλα αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οιΑλέξανδρος
Δαλήγκαρος και Τάσος Τσιολάκης, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, με τον δεύτερο μάλιστα να χρίζεται σκόρερ στο ντεμπούτο του. Μαχητική για ένα ημίχρονο η ΑΕ Καψόχωρας, ισοφάρισε το τέρμα που δέχτηκε νωρίς και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα.
Το δεύτερο 45λεπτο ανήκει εξ ολοκλήρου στους «κυανόλευκους», που ανέβασαν στροφές, πίεσαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους και επέστρεψαν στην 5η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 28 βαθμούς.
Η πρώτη φάση της αναμέτρησης προήλθε από το απευθείας φάουλ του Μάκη Σπανού στο 5ο λεπτό, η μπάλα όμως προσέκρουσε στο δοκάρι του Θυμιόπουλου, με τον 33χρονο επιθετικό και πρώτο σκόρερ του Ατρομήτου (έφτασε αισίως τα 15, «πιάνοντας» στη δεύτερη θέση τον Κώστα Έξαρχο) να ευστοχεί δέκα λεπτά αργότερα, σε δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή.
Οι «κοκκινόμαυροι» αντέδρασαν στη συνέχεια, κέρδισαν πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και κατάφεραν με τη συμπλήρωση 25 λεπτών να φτάσουν στην ισοφάριση από τ 11 βήματα. Ο ρέφερι κ. Λαζάρου υπέδειξε χέρι του Κωστογλίδη μέσα στην περιοχή, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Κυριάκος Βρεττός, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Μέχρι την ανάπαυλα, το παιχνίδι είχε έναν εξαιρετικό ρυθμό, αμφότεροι βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, ωστόσο τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης δεν ανέδειξαν νικητή.
DSC_0003
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι φανέρωσαν πως είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και στο 52′ μετά από σέντρα του νεοαποκτηθέντα Δαλήγκαρου, οι αμυντικοί δεν εκτίμησαν σωστά και αφού η μπάλα βρήκε σε σώμα αντιπάλου, ξεγέλασε τον Θυμιόπουλο «γράφοντας» το 2-1.
Οι παίκτες των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού συνέχισαν στο ίδιο τέμπο στη συνέχεια και στο 69′ «κλείδωσαν» τη νίκη χάρη στην προσωπική ενέργεια του Θωμά Λιλιόπουλου, ο οποίος αφού απέφυγε δύο αμυντικούς μπήκε στην περιοχή και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα. Φάση-καρμπόν ήταν και αυτή του τέταρτου γκολ για τον Ατρόμητο, με «δράστη» αυτή τη φορά τον Γιώργο Τσακαλίδη ο οποίος πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (80′) ο Μπάκανος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον αντίπαλο του, με τον ρέφερι να υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, με τη μπάλα να βρίσκει δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται.
Το πέμπτο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε στο 83′ όταν Τσιολάκης, Σπανός και Μπάκανος έκαναν εντυπωσιακό συνδυασμό και ο τελευταίος με πλασέ «έγραψε» το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο νεοαποκτηθέντας από τα Λευκάδια Τάσος Τσιολάκης, οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Θυμιόπουλο για το 6-1.
Στο 88′ της συνάντησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσολακίδης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Κωστογλίδης, Τσακαλίδης, Παγγούρας (70′ Αρβανιτίδης), Φαρμάκης, Σπανός, Ασλάνογλου, Καμπάς, Κλάψης (15′ λ.τ. Τσιολάκης), Λιλιόπουλος, Δαλήγκαρος (55′ Μπάκανος)
ΑΕ Καψόχωρας : Θυμιόπουλος, Ζάγιος (75′ Σαντίδης), Πιπιλιάρης Γ., Τσολακίδης, Σκούρα, Μαυρίδης Δ., Γκρίβα, Πιπιλιάρης Κ., Πιπιλιάρης Μ., Μαυρίδης Μ., Βρεττός (75′ Παναγιωτόπουλος)

*Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του Ατρόμητου Διαβατού εύχεται χρόνια πολλά στον εορτάζοντα σήμερα, Αντώνη Αρβανιτίδη.

πηγή: imathiasportsnews.gr

Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

Αγρίνιο: Ποινή κάθειρξης 27 ετών στον 50χρονο ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια...

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι