Διαβατός Ημαθίας

Βίντεο: Ρώσοι παντρεύονται δίπλα στον... «Παρθενώνα»

Νέα μόδα γίνεται για τους Ρώσους τουρίστες να έρχονται στην Ελλάδα και να ανανεώνουν τους γαμήλιους όρκους τους φορώντας αντί για στέφανα... κότινους!

Την Ελλάδα και συγκριμένα τη Χαλκιδική επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι για να ανανεώσουν τους  γαμήλιους όρκους τους δίπλα στον... «Παρθενώνα».

Ναι καλά διαβάσατε στον «Παρθενώνα», όχι, όμως, στον πραγματικό αλλά στο ομοίωμά του που έχει χτιστεί σε ξενοδοχείο στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Για να δείξουν μάλιστα ακόμα περισσότερο την λατρεία τους προς την αρχαία Ελλάδα, αντί για στέφανα χρησιμοποιούν κότινους ελιάς ενώ τον «γάμο» τελεί ιερέας με αρχαιοελληνική χλαμύδα.
Μέχρι στιγμής η διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί δύο φορές, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, ενώ το ελληνικό τουριστικό γραφείο που προωθεί τη συγκεκριμένη ιδέα σχεδιάζει ανάλογες τελετές και το επόμενο καλοκαίρι. Το πρακτορείο αναλαμβάνει να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των «μελλονύμφων», από κομμωτές και μακιγιέρ μέχρι φωτογράφους, δεξιώσεις και πυροτεχνήματα, προσαρμόζοντας και τις τιμές ανάλογα με το τι ζητούν οι πελάτες. πηγή
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Οι συνεργάτες του site Διαβατός προμηθεύτηκαν σήμερα τα λουλούδια τους από «Τα παιδιά της άνοιξης» ...

Βούλα Πατουλίδου: Ευχαριστίες για τα όσα προσέφερε με την δίμηνη παρουσία του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ»