Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-2

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής παρακολούθησαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού. Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο (που καταπονήθηκε και από τον αγώνα της Βέροιας Κ15 το πρωί του Σαββάτου), ο γηπεδούχος Ατρόμητος πήρε τη σπουδαία νίκη στο 90′, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Παγγούρα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για τους «κυανόλευκους» καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο…μετρ του είδους Μάκης Σπανός βγήκε στην κόντρα και απέναντι από τον Μήτσα σημάδεψε σωστά για το 1-0. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας πως το πλάγιο από το οποίο ξεκίνησε η φάση, δόθηκε ανάποδα. Παρά την ψυχρολουσία, ο Αγροτικός ισορρόπησε γρήγορα το ματς και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών έφερε το ματς στα ίσια με τον Αλέξη Χάμπαλη, ο οποίος πέρασε τρεις αντιπάλους και με πλασέ νίκησε τον Δημόπουλο.
Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη καλή ευκαιρία να φτάσουν στην ανατροπή, οΔημόπουλος όμως είπε όχι στο εξ επαφής πλασέ του Σπανού, για να φτάσουμε στο 33ο λεπτό όταν και πάλι ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ. Σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Τσακαλίδηςέκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των «πρασίνων», ο Σπανός έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού αρχικά σούταρε, η μπάλα κόλλησε στις λάσπες πριν τη γραμμή τους τέρματος για να ακολουθήσει στη συνέχεια τη φάση ο έμπειρος επιθετικός, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
15-11 044
Ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή στο 40′ να κάνει το 3-1, το σουτ όμως του Καρατάσιου δεν βρήκε στόχο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με την εύθραυστη διαφορά του ενός γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε δυνατά, πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 54′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμπαλη, ο Βαλάντης Σαμψωνίδης έπιασε την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και έφερε και πάλι το ματς στα ίσια.
Η εξέλιξη αυτή έδωσε νέο τόνο στο ματς, το οποίο έγινε ακόμη πιο επιθετικό και ταυτόχρονα δραματικό στην εξέλιξη του. Οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή στο επόμενο διάστημα εντούτοις Σπανός και Οικονόμου δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με τον δεύτερο μάλιστα να βλέπει τον Φαρμάκη να αποκρούει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά που που επιχείρησε. Στο 75′ ήταν η σειρά του Χασάν να βρεθεί σε θέση βολής, το σουτ όμως που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Μήτσας.
Και ενώ το παιχνίδι πλησίαζε στη λήξη και φανέρωνε πως δεν θα αναδείκνυε νικητή, ο Σπανός πήρε τη μπάλα από τα πλάγια, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το μαρκάρισμα στο οποίο υπέπεσε ο Κουβατσίδης υποδείχτηκε ως παράβαση, με τον ρέφερι να υποδεικνύει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Παγγούρας, ο οποίος δεν αστόχησε, δίνοντας ταυτόχρονα και τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ.κ Καραϊωσήφ καιΜουσενίκα.
15-11 041

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Αρβανιτίδης (58′ Μπάκανος), Παγγούρας, Κωστογλίδης, Τσακαλίδης, Λιλιόπουλος, Χασάν, Καρατάσιος, Σπανός, Φαρμάκης, Κλάψης.
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Αβετίδης, Ρηγόπουλος (59′ Κουβατσίδης),  Καρολίδης, Χριστιάς (86′  Κοτσογιαννίδης), Φεζουλάς, Χειμωνίδης, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ. (79′ Μιχαλόπουλος), Σαμψωνίδης, Χάμπαλης.
πηγή από http://imathiasportsnews.gr
φωτ. από agrotikos-asteras.blogspot.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Πώς Μεταμορφώθηκε μια Ξεπερασμένη Κουζίνα σε Διακοσμητικό Κόσμημα..Πριν και Μετά!

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...